Επικαιρότητα
Συνδράμετε με την υπογραφή σας ώστε να τηρηθούν οι κυβερνητικές δεσμεύσεις αναφορικά με τη μετεγκατάσταση του αθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά

Συνδράμετε με την υπογραφή σας ώστε να τηρηθούν οι κυβερνητικές δεσμεύσεις αναφορικά με τη μετεγκατάσταση του αθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά

«Ζητούμε να οριστεί το ακριβές χρονοδιάγραμμα και να γίνει πλήρης μετεγκατάσταση, όλων των χώρων του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά».

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

«Αγαπητοί αθλητές, προπονητές, φίλαθλοι, φίλοι του κλασικού αθλητισμού. Σας παρακαλούμε να συνδράμετε με την υπογραφή σας στο δίκαιο αγώνα μας για να τηρηθούν οι κυβερνητικές δεσμεύσεις αναφορικά με τη μετεγκατάσταση του αθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου Πρασίνου και Αναψυχής Ελληνικού-Αγίου Κοσμά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος Ελλήνων προπονητών κλασσικού αθλητισμού.

«Ζητούμε να οριστεί το ακριβές χρονοδιάγραμμα και να γίνει πλήρης μετεγκατάσταση, όλων των χώρων του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά, δηλαδή του ανοικτού και κλειστού προπονητηρίου, του χώρου ρίψεων και των ξενώνων, χωρίς να γίνει καμία έκπτωση, όπως ακριβώς προβλέπεται από τη σύμβαση με την κατασκευάστρια εταιρία», τονίζεται.

Πατήστε ΕΔΩ για να υπογράψετε

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος