Επικαιρότητα
35.000 ψήφισαν τους κορυφαίους του 2023 - Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη επικράτησαν

35.000 ψήφισαν τους κορυφαίους του 2023 – Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη επικράτησαν

Το ελληνικό κοινό επέλεξε τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες του 2023, σε μια ψηφοφορία που συμμετείχαν περίπου 35.000 μοναδικοί χρήστες. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ανοιχτού και πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού στο μήκος Μίλτος Τεντόγλου ήταν ο μεγάλος νικητής στους Άνδρες ενω στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 35χλ. βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Η ασημένια […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το ελληνικό κοινό επέλεξε τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες του 2023, σε μια ψηφοφορία που συμμετείχαν περίπου 35.000 μοναδικοί χρήστες.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ανοιχτού και πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού στο μήκος Μίλτος Τεντόγλου ήταν ο μεγάλος νικητής στους Άνδρες ενω στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 35χλ. βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η ασημένια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο ύψος, Παναγιώτα Δόση απέσπασε τις περισσότερες ψήφους και αναδείχθηκε κορυφαία της κατηγορίας για το 2023, ενώ τον τίτλο στους Άνδρες Κ23 κατέκτησε η ομάδα 4Χ100 μ. (Βασίλης Μυριανθόπουλος, Γιάννης Καριοφύλλης, Γιάννης Γρανιτσιώτης και Νίκος Παναγιωτόπουλος) που κατάλαβε την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Έσπο πετυχαίνοντας μάλιστα δύο φορές πανελληνίου ρεκόρ με 39.09.

Στους Άνδρες Κ20 κορυφαίος Άνδρας είναι ο φιναλίστ στο μήκος Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας Χρήστος Χήτας και στις Γυναίκες Κ20 η χάλκινη στα 3.000 μ. στιπλ στη διοργάνωση της Ιερουσαλήμ, Βασιλική Καλλιμογιάννη.

Στην κατηγορία Κ18 το κοινό επέλεξε τον άλτη του επί κοντώ και τρίτο στις Ολυμπιακές Ημέρες Νεότητας, Παύλο Κριαρά και την Μαρία Ραφαηλίδου.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος