Επικαιρότητα
Ελισάβετ Πεσιρίδου: Πρέπει να βελτιωθώ στα περάσματα στα πρώτα τρία εμπόδια - Με στοιχειώνει

Ελισάβετ Πεσιρίδου: Πρέπει να βελτιωθώ στα περάσματα στα πρώτα τρία εμπόδια – Με στοιχειώνει

«Eάν καταφέρει να είναι παρούσα στη Ρώμη θα είναι το πέμπτο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που λαμβάνει μέρος».

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Απογοητευμένη δήλωσε η Ελισάβετ Πεσιρίδου από την περσινή αγωνιστική σεζόν, καθώς όπως είπε στο segas.gr «έτρεξα καλά και τελικά δεν ήμουν πουθενά». «Φέτος θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι αν τρέξω καλά θα έρθει και το καλό», σημείωσε.

«Από την περασμένη αγωνιστική σεζόν είμαι απογοητευμένη γιατί έτρεξα καλά και τελικά δεν ήμουν πουθενά. Έδειξα έναν καλό εαυτό και παρόλα αυτά δεν κατάφερα να είμαι στον αγώνα στόχο. Ήταν μεγάλη η πικρία. Φέτος θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι αν τρέξω καλά θα έρθει και το καλό», τόνισε η αθλήτρια που προπονείται με την Ιωάννα Σιώμου.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου ετοιμάζεται για την περίοδο του κλειστού στίβου όπου θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στις 21 Ιανουαρίου στο μίτινγκ του Λουξεμβούργου.

«Αν η σεζόν του κλειστού στίβου πάει καλά, τρέξω ικανοποιητικά και μπορώ να διεκδικήσω κάτι καλό θα ήθελα να είμαι παρούσα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γλασκώβης. Ο κλειστός θα με βοηθήσει στις κούρσες του ανοιχτού στίβου. Μπορεί να είμαι έμπειρη αθλήτρια όμως πρέπει να βελτιωθώ σε κάποια τεχνικά θέματα. Όπως για παράδειγμα στα περάσματα στα πρώτα τρία εμπόδια! Με στοιχειώνει αυτό και φέτος δώσαμε ιδιαίτερη βάση σε αυτό το κομμάτι. Αν βελτιωθώ εκεί είναι σίγουρο ότι θα πάει καλά και ο ανοιχτός στίβος», δήλωσε.

«Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θεωρώ ότι θα είναι τρελά υψηλό επίπεδο. Θα είναι σκληρή διοργάνωση. Για εμένα είναι μια πρόκληση που αν καταφέρω και προκριθώ θέλω να αρπάξω την ευκαιρία», είπε η Ελισάβετ Πεσιρίδου που εάν καταφέρει να είναι παρούσα στη Ρώμη θα είναι το πέμπτο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που λαμβάνει μέρος.

«Ειλικρινά στην αρχή της καριέρας μου δεν στόχευα σε μετάλλια. Ήξερα ότι δεν μπορώ να τρέξω 12.50 για να είμαι μέσα στα μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις. Αυτό που είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου όμως ήταν να πάω σε τρεις Ολυμπιακούς αγώνες και να είμαι μια διαχρονική αθλήτρια. Είναι πρόκληση για εμένα λοιπόν να φτάσω στην συμμετοχή μου σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες», κατέληξε.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος