Επικαιρότητα
Ο στίβος είχε την τιμητική του στη βράβευση των κορυφαίων της χρονιάς από την ΕΟΕ

Ο στίβος είχε την τιμητική του στη βράβευση των κορυφαίων της χρονιάς από την ΕΟΕ

«Στις φλέβες του Μίλτου κυλάει μόνο μήκος πια».

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο στίβος είχε την τιμητική του στην εκδήλωση των Τιμητικών Βραβεύσεων που διοργάνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στο Μέγαρο Μουσικής.

Από τους 72 αθλητές και αθλήτριες που βραβεύτηκαν οι 13 είναι παιδιά του κλασικού αθλητισμού.

Η ΕΟΕ βράβευσε όσους και όσες κατέκτησαν το 2023 μετάλλια σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών, προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ή πήραν μετάλλια στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες και στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων.

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι Μίλτος Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλής, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Νίκος Ανδρικόπουλος, Δημήτρης Αντωνάτος, Γιάννης Γκάρτσιος, Ιουλιάννα Ρούσου, Μαρία Ραφαηλίδου, Βλαδίμηρος Ανδρεάδης, Πασχάλης Γεννίκης, Παύλος Κριαράς, Εβίνα Παναγιώτου και Νίκος Σιδηρένιος.

Ο στίβος είχε την τιμητική του στη βράβευση των κορυφαίων της χρονιάς από την ΕΟΕ

«Έχω μπροστά μου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου σε δύο μήνες, και πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου

«Στις φλέβες του Μίλτου κυλάει μόνο μήκος πια. Αν ένας αθλητής σε κάθε προπόνηση εκτελεί ποιοτικά το πρόγραμμα, μου λύνει τα χέρια και μειώνονται τα προβλήματα», σημείωσε ο Γιώργος Πομάσκι.

Από την εκδήλωση απουσίαζαν, καθώς βρισκόντουσαν στο εξωτερικό για προετοιμασία, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Εμμανουήλ Καραλής αντίστοιχα. Τα βραβεία τους παρέλαβαν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και ο προπονητής και πατέρας του επικοντιστή μας, Χάρης Καραλής.

Στην εκδήλωση εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ παρευρέθηκε και ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Γιατρουδάκης.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος