Δρόμοι
Οι αποστάσεις παίρνουν σειρά σε ό,τι αφορά τα σεμινάρια που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Το επόμενο είναι προγραμματισμένο για τις 7 Φεβρουαρίου.

Σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ για την ημιμαντοχή και την αντοχή

Οι αποστάσεις παίρνουν σειρά σε ό,τι αφορά τα σεμινάρια που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Το επόμενο είναι προγραμματισμένο για τις 7 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για τον έβδομο διαδικτυακό σεμινάριο της Ομοσπονδίας. Θα αφορά στη μεθοδολογία προπόνησης στους δρόμους ημιαντοχής και αντοχής. Ο ΣΕΓΑΣ συνεχίζει την προσπάθεια που έχει στόχο την επιμόρφωση των τεχνικών σε όλη την Ελλάδα. […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Οι αποστάσεις παίρνουν σειρά σε ό,τι αφορά τα σεμινάρια που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Το επόμενο είναι προγραμματισμένο για τις 7 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για τον έβδομο διαδικτυακό σεμινάριο της Ομοσπονδίας. Θα αφορά στη μεθοδολογία προπόνησης στους δρόμους ημιαντοχής και αντοχής. Ο ΣΕΓΑΣ συνεχίζει την προσπάθεια που έχει στόχο την επιμόρφωση των τεχνικών σε όλη την Ελλάδα.

Η μέθοδος προπόνησης γίνεται με βάση το υπό έκδοση βιβλίο του ΣΕΓΑΣ που αναφέρεται στην προπόνηση αθλητών και αθλητριών των αναπτυξιακών ηλικιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: «Πιο συγκεκριμένα, θα αναλυθούν οι ζώνες εντάσεων που χρησιμοποιούνται στους δρόμους ημιαντοχής-αντοχής. Επίσης, και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προπόνησης αντοχής στο αναερόβιο κατώφλι στις αναπτυξιακές ηλικίες. Την εισήγηση θα κάνουν ο συντονιστής αποστάσεων του ΣΕΓΑΣ, Δημήτρης Θεοδωρίδης και ο προπονητής και καθηγητής πανεπιστημίου Δημήτρης Σούλας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή πατώντας εδώ μέχρι το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου

Ημ/νία διεξαγωγής: 7-2-22
Ώρα: 21.00-22.30
Τίτλος: «Η χρήση του μοντέλου των ζωνών έντασης (επτάζωνο) στην προπόνηση των δρόμων ημιαντοχής – αντοχής»
Εισηγητής: Δημήτρης Σούλας τ. καθηγητής κλασικού αθλητισμού ΣΕΦΑΑ Π.Θ., προπονητής στίβου.
Τίτλος: «Η αναγκαιότητα της προπόνησης του Αναερόβιου Κατωφλιού στους δρόμους ημιαντοχής – αντοχής στους αθλητές της αναπτυξιακής φάσης»
Εισηγητής: Δημήτρης Θεοδωρίδης, Συντονιστής προπονητής αγωνισμάτων ημιαντοχής-αντοχής ΣΕΓΑΣ.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία