Ρίψεις
Στην Κύπρο θα κάνουν την προετοιμασία τους οι αθλητές του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου. Στη συνέχεια θα μεταβούν απευθείας στην Κρήτη για αγώνες.

Στην Κύπρο προετοιμασία του γκρουπ του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου

Το γκρουπ θα ταξιδέψει στην Κύπρο για προετοιμασία στις 20 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 4 Μαρτίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στην Κύπρο θα κάνουν την προετοιμασία τους οι αθλητές του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου. Στη συνέχεια θα μεταβούν απευθείας στην Κρήτη για αγώνες.

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το γκρουπ του ομοσπονδιακού προπονητή για να μπει στο βασικό κύκλο προετοιμασίας. Προπονήσεις πριν από τους πρώτες αγώνες που έχουν προγραμματίσει.

«Θα αναχωρήσουμε, αν πάνε όλα καλά στις 20 Φεβρουαρίου για την Κύπρο. Έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε την προετοιμασία μέχρι τις 4 Μαρτίου. Στη συνέχεια θα μεταβούμε απευθείας στην Κρήτη. Στις 5 Μαρτίου είναι να γίνει το κύπελλο ρίψεων που θα μετάσχουν τα παιδιά», λέει στο Stivostime ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου.

Στο γκρουπ είναι ο πρωταθλητής της σφυροβολίας Μιχάλης Αναστασάκης και οι νεαροί Μαρκέλο Μεμά και Άγγελος Μαντζουράνης.

Ο Αναστασάκης πέρσι μετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Φέτος έχει μεγάλους στόχους το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Στα πλαίσια αυτά μετά το κύπελλο ρίψεων στο Ηράκλειο, έχει προγραμματίσει να ρίξει στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ρίψεων. Η διοργάνωση θα γίνει στη Λεϊρία 12-13 Μαρτίου.

Ο Μεμά είχε μια καλή σεζόν πέρσι και είχε καλύτερη βολή στη σφυροβολία στα 67,49μ. Βασικός στόχος του 21χρονου είναι να βελτιωθεί φέτος.

Τέλος, ο Μαντζουράνης είχε εντυπωσιάσει το 2021 ρίχνοντας 80,46μ. στην Τρίπολη, πετυχαίνοντας πανελλήνιο ρεκόρ Κ18.

Φωτογραφία: azsportsimages

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία