Διεθνή
Σε επτά πόλεις, έξι χώρες θα διεξαχθεί του χρόνου η σειρά Indoor Tour Gold που διοργανώνει η World Athletics. Η αρχή θα γίνει στην Καρλσρούη.

Σε επτά πόλεις, σε έξι χώρες το World Athletics Indoor Tour Gold του 2023

Το World Athletics Indoor Tour Gold ξεκινάει στις 27 Ιανουαρίου στην Καρλσρούη και ολοκληρώνεται στις 25 Φεβρουαρίου στο Μπέρμιγχαμ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Σε επτά πόλεις, έξι χώρες θα διεξαχθεί του χρόνου η σειρά Indoor Tour Gold που διοργανώνει η World Athletics. Η αρχή θα γίνει στην Καρλσρούη.

Φέτος μπορεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού που ήταν να γίνει στην πόλη της Κίνας, Ναντσίνγκ να ακυρώθηκε, αλλά για τους αθλητές και αθλήτριες της Ευρώπης υπάρχει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού. Στα πλαίσια λοιπόν, καλύτερης προετοιμασίας, αλλά και στο να «κυνηγήσουν» ράνκινγκ και όρια οι κορυφαίοι αθλητές της «Γηραιάς Ηπείρου» θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στη σειρά. Να θυμίσουμε ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού θα γίνει τον Μάρτιο του 2023 στην Κωνσταντινούπολη.

Σε ό,τι αφορά του τουρ, θα ξεκινήσει στις 27 Μαρτίου από την Καρλσρούη. Ένας από τους κορυφαίους αθλητές, ο Έλληνας πρωταθλητής Μίλτος Τεντόγλου υπολογίζει σε αυτή τη σειρά μίτινγκ. Πάντως, στη σεζόν που πέρασε στον κλειστό, ο πρωταθλητής Ευρώπης είχε αγωνιστεί στο εξωτερικό μόνο στην Οστράβα και στο Μετς   και το Βελιγράδι πριν ταξιδέψει πάλι στη σερβική πρωτεύουσα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, όπου έφθασε στο χρυσό μετάλλιο. Αντίθετα το 2021 είχε αγωνιστεί σε δύο μίτινγκ της σειράς στην Καρλσρούη που ήταν 3ος, στο Λιεβέν που ήταν 2ος και μετά στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο Τόρουν.

Το πρόγραμμα του 2023

27 Ιανουαρίου           Καρλσρούη (Γερμανία)

4 Φεβρουαρίου         Βοστόνη (ΗΠΑ)

8 Φεβρουαρίου         Τόρουν (Πολωνία)

11 Φεβρουαρίου       Νέα Υόρκη (ΗΠΑ)

14 Φεβρουαρίου       Λιεβέν (Γαλλία)

22 Φεβρουαρίου       Μαδρίτη (Ισπανία)

25 Φεβρουαρίου       Μπέρμιγχαμ (Βρετανία)

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία