Δρόμοι
Run Greece: Ικανοποίηση από τους φορείς της Λάρισας

Run Greece: Ικανοποίηση από τους φορείς της Λάρισας

Διαβάστε τι δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο δήμαρχος Λαρισαίων και ο πρόεδρος της ΕΑΣ Θεσσαλίας για το Run Greece

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Run Greece: Η Λάρισα θα φιλοξενήσει το Σάββατο (17/6) τον μοναδικό νυχτερινό αγώνα της σειράς και το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση αναμένεται να είναι μεγάλο.

Πρόκειται για μια πόλη που αγκαλιάζει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα εντός και εκτός σταδίου.

Τον αγώνα διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, την ΕΑΣ Θεσσαλίας και μεγάλο χορηγό την ERGO.

«Η Θεσσαλία ήταν η πρώτη Περιφέρεια που αγκάλιασε του αγώνες Run Greece και το δρομικό κίνημα σε ολόκληρη τη χώρα. Για πρώτη φορά φέτος διοργανώνουμε νυχτερινό αγώνα Run Greece και είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία και τις πολλές συμμετοχές.

Ευχαριστώ την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και τον πρόεδρο Ηλία Καφφέ, τον Δήμο Λαρισαίων, όλους τους εθελοντές που στέκονται πάντα αρωγοί σε κάθε αγώνα και την Τροχαία Λάρισας για την ουσιαστική βοήθεια και την άριστη συνεργασία.

Περίπου δυο χιλιάδες άτομα θα τρέξουν μέσα στην πόλη της Λάρισας το Σάββατο το βράδυ. Η πόλη έχει ανάγκη από διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού. Αθλητισμός σημαίνει συμμετοχή, προσφορά, συνεργασία, άμιλλα, πολιτισμός», δήλωσε με αφορμή τη διοργάνωση ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης είπε: «Το πλήθος των αγώνων που γίνονται στη Λάρισα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και όλους τους φορείς είναι πολύ μεγάλο. Με τον πρώτο νυχτερινό Run Greece στόχος μας είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοικοι της πόλης να συμμετέχουν στους αγώνες. Η Λάρισα έχει αποδείξει ότι στηρίζει τον μαζικό, λαϊκό αθλητισμό. Είναι ένα σημαντικό γεγονός για όλη την περιοχή. Το Σάββατο, ας είμαστε όλοι εκεί».

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Θεσσαλίας Ηλίας Καφφές σχολίασε για τη διοργάνωση: «Στους αγώνες αυτούς, δεν ενδιαφέρουν οι νικητές και οι επιδόσεις. Νικήτρια είναι η ίδια η συμμετοχή. Είναι μια ευκαιρία όλοι οι πολίτες να εντάξουν τον αθλητισμό, τη δια βίου άθληση στην καθημερινότητά τους. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη που έχει κάνει τη Θεσσαλία πρώτη αθλητική Περιφέρεια στη χώρα και έχει φέρει τόσο πολλές και σπουδαίες διοργανώσεις. Με παρέμβασή του γίνεται ο αγώνας βράδυ, για να αποφύγουμε τις υψηλές θερμοκρασίες της ημέρας. Επίσης ζήτησε να δοθούν δώρα σε όλους τους εθελοντές για την διαχρονική προσφορά τους. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Λαρισαίων, τους χορηγούς και όλους τους εθελοντές για την υποστήριξη».

Για συμμετοχή στη διοργάνωση μπείτε ΕΔΩ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία