Άλμα εις μήκος
Μίλτος Τεντόγλου: Νίκη και άλμα στα 8,13 μ. στο Παρίσι

Μίλτος Τεντόγλου: Νίκη και άλμα στα 8,13 μ. στο Παρίσι

Δεύτερος πίσω από τον Έλληνα ήταν ο Σίμον Εχάμερ με 8,11 μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η διαδρομή του Μίλτου Τεντόγλου στους αγώνες Diamond League ξεκίνησε στο Παρίσι.

Ο κάτοχος του διαμαντιού στην περσινή διοργάνωση άνοιξε τη σεζόν με άλμα στα 8,13 μ. (0,3), που του χάρισε την πρώτη του νίκη στη σειρά αγώνων.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκίνησε τον αγώνα του στα 8,02 μ. και συνέχισε διαδοχικά στα 8,12 μ., 7,85 μ. ήταν άκυρος στην τέταρτη προσπάθεια σημείωσε 8,13 μ, στην πέμπτη κι έκλεισε τον αγώνα του στα 7,98 μέτρα.

Ο αθλητής θα συνεχίσει τους αγώνες στις 15 του μηνός στο Diamond League του Όσλο κι έπειτα θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Σιλέσια της Πολωνίας.

Δεύτερος πίσω από τον Έλληνα ήταν ο Σίμον Εχάμερ με 8,11 μ. και τρίτος ο Ινδός Σρεσανκάρ με 8,09 μέτρα.

“Δεν είχαμε τις καλύτερες συνθήκες καθώς είχαμε αντίθετο άνεμο. Είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν. Επικεντρωνόμαστε στη Βουδαπέστη, εκεί είναι η στόχος μου. Ξεκίνησα με δύο καλά άλματα σήμερα, ωστόσο θεωρούσα πως θα μπορούσε κάποιος να πάει μακρύτερα και για αυτό προσπάθησα για μία καλύτερη επίδοση, που όμως δεν βγήκε. Δεν είμαι χαρούμενος με το σημερινό αποτέλεσμα, ωστόσο δεν είμαι και απογοητευμένος. Ήταν μια καλή προπόνηση για εμένα. Σε κάθε άλμα που κάνω μαθαίνω και κάτι“, είπε ο Μίλτος Τεντόγλου μετά το τέλος του αγώνα.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος