Ρίψεις
Εαρινοί Αγώνες: Ο Μιχάλης Αναστασάκης νικητής στις Σέρρες

Εαρινοί Αγώνες: Ο Μιχάλης Αναστασάκης νικητής στις Σέρρες

Οι Εαρινοί Αγώνες άρχισαν και ο Μιχάλης Αναστασάκης αναδείχθηκε νικητής την πρώτη ημέρα

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Εαρινοί Αγώνες: Ο Μιχάλης Αναστασάκης και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στάθηκαν αντάξιοι των προσδοκιών, καθώς προσέφεραν ιδιαίτερο θέαμα στους φίλους του στίβου που βρέθηκαν στο στάδιο των Σερρών για την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης.

Ο Αναστασάκης αναδείχθηκε νικητής στην μεταξύ τους μάχη στη σφυροβολία, κάνοντας πολύ καλό αγώνα κι έχοντας κορυφαία βολή στα 75,98 μέτρα.

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου ξεκίνησε νωχελικά, ωστόσο σε κάθε του βολή έδειχνε να βρίσκει τα πατήματά του.

Τη μεγαλύτερη βολή την πέτυχε στην τέταρτη προσπάθεια, ενώ συνολικά είχε τρεις προσπάθειες πάνω από τα 75,00 μέτρα.

Ο αθλητής ξεκίνησε με 69,43 μ. και διαδοχικά πέτυχε 74,27 μ., 74,3 μ., 75,98 μ., 75,75 μ., 75,03 μέτρα.

Καλό αγώνα έκανε και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης που ακολούθησε με 74,59 μ. και είχε ακόμη δύο έγκυρες βολές στα 73,84 μ. και 73,33 μέτρα.

Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη δείχνει να έχει επιστρέψει από τα προβλήματα του χειμώνα που τον κράτησαν πίσω στις προπονήσεις.

Η τριάδα στο αγώνισμα έκλεισε με τον Ορέστη Ντουσάκη που σημείωσε 71,20 μ. και πέτυχε την τρίτη καλύτερη επίδοση της καριέρας του.

Νωρίτερα έγινε η σφυροβολία Ανδρών Κ20 εκεί όπου ο Άγγελος Μαντζουράνης πρόσθεσε μια ακόμη καλή παρουσία στο ενεργητικό του.

Ο αθλητής ήταν νικητής με 77,85 μ. και ακολούθησαν οι Γιώργος Παπαναστασίου με 73,95μ. και Σοφοκλής Κουβεδάκης με 67,67μ.

Εαρινοί Αγώνες – Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία