Επικαιρότητα
Run Greece: Η δράση των αγώνων επιστρέφει τον Σεπτέμβριο

Run Greece: Η δράση των αγώνων επιστρέφει τον Σεπτέμβριο

Διαβάστε πληροφορίες για τη σειρά Run Greece που επιστρέφει τον Σεπτέμβριο

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Run Greece: Η σειρά επανέρχεται τον επόμενο μήνα σε Καστοριά, Αλεξανδρούπολη και Πάτρα, όπως ενημέρωσε ο ΣΕΓΑΣ μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά:

«Η δράση των αγώνων της σειράς Run Greece επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με τρείς ακόμη στάσεις, που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον δρομέων από όλη την χώρα.

O ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και μεγάλο χορηγό την ERGO διοργανώνει τους αγώνες σε Καστοριά (17/9), Αλεξανδρούπολη (24/9) και Πάτρα (24/9).

Η σειρά απευθύνεται σε όλους τους ενεργούς πολίτες κάθε ηλικίας και μας προτρέπει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής μέσα από την άθληση και τη συμμετοχή.

Δεν αποτελούν μόνο ένα τοπικό αθλητικό και τουριστικό γεγονός, αλλά δράσεις που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μέσα από την ενεργή συμμετοχή των ίδιων των πολιτών και τον κοινωνικό χαρακτήρα που τους προσδίδει η στήριξη – μέσα από τους ίδιους τους αγώνες – κοινωφελών ιδρυμάτων και οργανισμών στις πόλεις που διοργανώνονται.

H διαδικασία των εγγραφών για τους αγώνες βρίσκεται σε εξέλιξη μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης.
⦁ Run Greece Καστοριά | Ημέρα διεξαγωγής 17/9/2023: Για να υποβάλετε αίτηση πατήστε ΕΔΩ.
⦁ Run Greece Αλεξανδρούπολη | Ημέρα διεξαγωγής 24/9/2023: Για να υποβάλετε αίτηση πατήστε ΕΔΩ.
⦁ Run Greece Πάτρα | Ημέρα διεξαγωγής 24/9/2023: Για να υποβάλετε αίτηση πατήστε ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά αγώνων δείτε στη σελίδα της διοργάνωσης.

Καλούμε λοιπόν όλους εσάς που θα θέλατε να δώσετε το παρών στους παραπάνω αγώνες,  να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή και να μας ακολουθήσετε στο υπέροχο «δρομικό» οδοιπορικό στην Ελλάδα».

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία