Άλματα
Μίτα: «Φέτος να πάρουμε ότι δεν πήραμε πέρυσι στην Ιερουσαλήμ”

Μίτα: «Να πάρουμε ότι δεν πήραμε πέρυσι στην Ιερουσαλήμ»

Τι δήλωσε ο Ανδρέας Μίτα εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Ανδρέας Μίτα είχε ολοκληρώσει την περυσινή σεζόν με την κατάκτηση της 4ης θέσης στο άλμα σε ύψος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

Φέτος, ο 18χρονος αθλητής από την Πρέβεζα θα επιστρέψει στην Ιερουσαλήμ, εν προκειμένω στo Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Ιδού τι δήλωσε στον ΣΕΓΑΣ:

«Φέτος κυνηγάμε να πάρουμε αυτό που δεν πήραμε πέρυσι. Η προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχει πάει πολύ καλά και ελπίζω στο καλύτερο.

Υπάρχουν ελπίδες για διάκριση. Το ξέρω το στάδιο από πέρυσι και αυτό δίνει ένα μικρό αβαντάζ γιατί δεν είναι πρωτόγνωρο και ξέρω τα πατήματά μου.

Αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο είναι να κάνουμε μια καλή επίδοση. Θα είμαι ικανοποιημένος αν φύγω από την Ιερουσαλήμ με ένα νέο ατομικό ρεκόρ πάνω από τα 2,20 μέτρα».

Ο Μίτα, ο οποίος προπονείται με τη Σίλα Γέροντα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ στο Βόλο είχε καταφέρει να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ, με άλμα πάνω από τα 2,19 μέτρα.

Συνεπώς, ο 18χρονος ταξιδεύει στην Ιερουσαλήμ, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση από τους μετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα K20.

Πηγή photo: ΣΕΓΑΣ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία