Επικαιρότητα
ΣΕΓΑΣ: Συνάντηση Σακοράφα-Κεντέρη με τον Γιάννη Βρούτση

ΣΕΓΑΣ: Συνάντηση Σακοράφα-Κεντέρη με τον Γιάννη Βρούτση

Δείτε τι αναφέρει η σχετική ενημέρωση από τον ΣΕΓΑΣ

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

ΣΕΓΑΣ: Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα με τον Γιάννη Βρούτση (νέος υπουργός Αθλητισμού), είχαν η Σοφία Σακοράφα και ο Κώστας Κεντέρης.

Η σχετική ενημέρωση:

«Η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και ο A’ αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Κεντέρης, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Σωτήρη Κυρανάκο, συναντήθηκαν την Πέμπτη (3/8), με τον νέο υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, αλλά και με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με την αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ να ενημερώνει τον νέο Υπουργό για το σύνολο των δραστηριοτήτων και των δράσεων της Ομοσπονδίας.

Μεγάλη αναφορά έγινε στον σχεδιασμό και την προετοιμασία εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, αλλά και των αγωνιστικών υποχρεώσεων που ακολουθούν μέσα στο έτος.

Με μεγάλο ενδιαφέρον ο Υπουργός ενημερώθηκε για την εξέλιξη και τις συνθήκες προετοιμασίας των αθλητών της Εθνικής μας ομάδας τόσο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που ξεκινάει σε 2 εβδομάδες στη Βουδαπέστη, όσο και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στον φετινό 40ο Επετειακό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και σε όλες τις παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Παράλληλα, ο Υπουργός ενημερώθηκε για τις μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής μας ομάδας Κ23 στο Έσπο, όπως και για τις επιτυχίες στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νεότητας που έγινε στο Μάριμπορ.

Παρουσιάστηκαν οι συνεργασίες που έχει αναπτύξει ο ΣΕΓΑΣ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού, με το ΕΚΠΑ και άλλους Πανεπιστημιακούς φορείς και Υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και τα Μνημόνια Συνεργασίας που έχει υπογράψει.

Δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν θέματα που απασχολούν τον στίβο στην Ελλάδα, όπως η σημαντική έλλειψη υποδομών (ανοιχτά και κλειστά στάδια και ο εξοπλισμός τους).

Παράλληλα, τονίστηκε το επείγον της ανάγκης πιστοποίησης των σταδίων, η οποία είναι προαπαιτούμενο για την αναγνώριση των επιδόσεων των αθλητών.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να έχουν στενή συνεργασία και προγραμμάτισαν άμεση συνάντηση μεταξύ των αρμοδίων Τεχνικών υπηρεσιών, κατά την οποία θα σχεδιαστούν οι επόμενες κινήσεις.

Η Πρόεδρος και ο Α’ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ευχαρίστησαν τον Υπουργό για την υποδοχή και ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο έργο του».

Πηγή photo: ΣΕΓΑΣ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία