Ημιμαραθώνιος
Ρεκόρ διαδρομής στο 2ο Νυκτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος»

Ρεκόρ διαδρομής στο 2ο Νυκτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος»

Περίπου 3.000 δρομείς πήραν μέρος στις τρεις αποστάσεις της διοργάνωσης.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Παρουσία της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα και του μέλους της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού, Λούλας Καρατζά διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (21/9) ο 2ος Νυκτερινός Ημιμαραθώνιος Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος».

Νικητής με ρεκόρ διαδρομής, 1:04.43, αναδείχτηκε ο Κενυάτης Τζόζεφ Κιμέλι Κιμουτάι, ενώ η συμπατριώτισσά του Τερέσια Ομόσα πρώτευσε μεταξύ των γυναικών με χρόνο 1:14.16.

Πρώτος Έλληνας ήταν ο νικητής των 5.000 μ. του 1ου Διεθνή Ημιμαραθωνίου της Πάτρας, Νικόδημος Νικολακέας της Ολυμπιάδας με επίδοση 1:11.33, και καλύτερη Ελληνίδα η Κατερίνα Ασημακοπούλου (ΑΟ Μυκόνου) με 1:19.51.

Ρεκόρ διαδρομής στο 2ο Νυκτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος»

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ έδωσε την εκκίνηση και απένειμε τα έπαθλα στους νικητές.

Περίπου 3.000 δρομείς πήραν μέρος στις τρεις αποστάσεις της διοργάνωσης – Ημιμαραθώνιος, 5.000 και 1.000 μέτρα – που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου Πατρινού δρομέα Φάνη Τσιμιγκάτου, νικητή, μεταξύ άλλων, του 1ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας το 1983.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος