Δρόμοι μεσαίων αποστάσεων 800μ.
Χρήστος Κοτίτσας: Βασικός στόχος να είναι υγιής και να κυνηγήσει ένα νέο ατομικό ρεκόρ

Χρήστος Κοτίτσας: Βασικός στόχος να είναι υγιής και να κυνηγήσει ένα νέο ατομικό ρεκόρ

Ξεκίνησε πολύ δυνατά την περσινή χρονιά πετυχαίνοντας 1.49.68 στον κλειστό.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Χρήστος Κοτίτσας: Βασικός στόχος να είναι υγιής και να κυνηγήσει ένα νέο ατομικό ρεκόρ για τον πρωταθλητή των 800 μ..

Να σημειωθεί ότι ο τραυματισμός του Χρήστου Κοτίτσα στην αρχή της θερινής περιόδου του στέρησε τη δυνατότητα να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις του χειμώνα.

«Ο Χρήστος την περασμένη χρονιά είχε αρκετές δυσκολίες εξαιτίας του τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα κι έτσι δεν μπορούσε να κάνει αυτά που θέλαμε. Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία με βασικό στόχο να είναι υγιής και να κυνηγήσει ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Σίγουρα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι ένας αγώνας στον οποίο θέλουμε να διεκδικήσει συμμετοχή, ωστόσο η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από τους αγώνες που θα κάνει, καθώς αυτή τη στιγμή του λείπει το ράνκινγκ», είπε αρχικά η ομοσπονδιακή τεχνικός Πίτσα Παρχαρίδου.

Χρήστος Κοτίτσας: Βασικός στόχος να είναι υγιής και να κυνηγήσει ένα νέο ατομικό ρεκόρ

«Η προετοιμασία μας έχει ξεκινήσει στη Θεσσαλονίκη και όπως και πέρυσι θα πάει για κάποιο διάστημα στην Κύπρο, προκειμένου να βρούμε καλές καιρικές συνθήκες. Περιμένουμε και το καλεντάρι, προκειμένου να κάνουμε τον προγραμματισμό μας. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι νωρίς κι έτσι τον Μάιο θα είμαστε ήδη σε αγωνιστική κατάσταση», συμπλήρωσε.

Ο Χρήστος Κοτίτσας ξεκίνησε πολύ δυνατά την περσινή χρονιά πετυχαίνοντας 1.49.68 στον κλειστό, ωστόσο ο τραυματισμός δεν του επέτρεψε να δώσει συνέχεια και στους αγώνες του ανοιχτού όπου πέτυχε 1.49.65.

Στο γκρουπ της Παρχαρίδου εντάχθηκε από φέτος και ο πρωταθλητής των 400 μ. Γιάννης Ντέτσικας. Ο 23χρονος, ο οποίος έχει ατομικό ρεκόρ 46.92, το 2023 αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμών, που δεν του επέτρεψαν να τρέξει. Πρόκειται για έναν αθλητή που έχει δώσει πολύ καλά δείγματα και είναι σε θέση να διεκδικήσει καλύτερους χρόνους, σημειώνει το segas.gr.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος