Επικαιρότητα

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι απλά ο… Μίλτος Τεντόγλου

Από μια ανάρτηση, ή δήλωση, μέχρι μια μεγάλη συνέντευξη, ο Μίλτος Τεντόγλου παραμένει μια ξεχωριστή persona σε όλα του.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Έχουν στερέψει και κοσμητικά επίθετα και οι ευγενείς προσδιορισμοί. Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν τα έχει καν ανάγκη άλλωστε. Είναι ελεύθερος. Μπορεί να έχουμε καταλάβει πόσο τεράστια αθλητική μορφή είναι, αλλά το εύρος της προσωπικότητάς του ακόμα δεν το έχουμε αντιληφθεί.

Η συνέντευξη που έδωσε ο Μίλτος Τεντόγλου στους Πρωταγωνιστές του ALPHA και τον Σταύρο Θεοδωράκη ήταν απλώς μια υπενθύμιση. Του πόσο ξεχωριστός είναι πλέον αυτός ο τύπος που λέγεται Μίλτος Τεντόγλου. Ξέρετε, πλέον ο ίδιος σαν οντότητα αποτελεί τάση, statement. Μπορείς εύκολα σε μία φράση σου να πεις για κάποιον είναι «αυτός είναι… Τεντόγλου».

Με αυτή τη φράση μπορείς να εννοείς τόσα πολλά. Πως κάποιος κάνει και σκέφτεται όπως επιθυμεί. Πως δεν μασάει τα λόγια του, δεν κωλώνει, δεν μασάει γενικώς. Ζει τη δική του ζωή και την αθλητική του επιτυχία με τους όρους που ο ίδιος καθορίζει.

Φυσικά, ποτέ του δε λησμονεί να κάνει αναφορά στον Γιώργο Πομάσκι. Τον προπονητή που τον βοήθησε να… πετάξει. στην κυριολεξία.

Μια φράση του από την τηλεοπτική του παρουσία το βράδυ της Πέμπτης αρκεί: «Εγώ δε θέλω να γίνω πρότυπο, δεν μου αρέσει να λέω πολλά πράγματα ούτε να πιέζω κανέναν. Θέλω να κάνει ο καθένας αυτό που του αρέσει και να είναι ελεύθερος. Αν βάλει κάτι στόχο να το προσπαθήσει, να δοκιμάσει, να το πιστέψει. Δεν μ’ αρέσει να λέω πολλά…».

Μίλτος Τεντόγλου: Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης

Η επόμενη κορυφή που θέλει να κατακτήσει

Τεντόγλου, ο… τεμπέλης

Ο Μίλτος και το μπουζούκι

Κράζω, χωρίς να… κράζω

Τα ανιμέ…

Φόρμες, μεγάλη μου αγάπη

>

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ελεύθερος

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Γεράσιμος Μανωλίδης

Γεράσιμος Μανωλίδης

Γεράσιμος Μανωλίδης - Αρθρογραφία