Τόλης Λελεκίδης
Προσπάθεια για καπήλευση του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου γίνεται. Ο στόχος είναι ένας, η Αναγέννηση να έχει εκπρόσωπο στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ!

Προσπάθεια καπήλευσης του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση σχετικά με τους Συνδέσμους που υπάρχουν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Προσπάθεια για καπήλευση του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου γίνεται. Ο στόχος είναι ένας, η Αναγέννηση να έχει εκπρόσωπο στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ!

Δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς. Θα καταλάβει τον αν διαβάσει το Sportsfeed. Για την Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού. Με κείμενα… πως αριθμούν ήδη πολλά μέλη, πως οι προπονητές αποκτούν φωνή κ.α.

Μάλιστα, γίνεται προσπάθεια να πάρουν το «πράσινο φως» από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Φυσικά ο σύνδεσμος που «βαφτίστηκε» Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού, είναι ένας σύνδεσμος. Δεν έχει καμία Πανελλήνια βάση. Ο καθείς μπορεί να ιδρύσει έναν σύνδεσμο. Ο στόχος φυσικά που έχει ξεκινήσει από πέρσι είναι ένας. Και δεν είναι φυσικά ο πόνος οι προπονητές να αποκτήσουν φωνή. Αλλά να υπάρχει εκπρόσωπος της «Αναγέννησης» στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ. Άλλωστε φαίνεται και από τους προπονητές που το 2021 ανακοίνωσαν την ίδρυση του Συνδέσμου.

Την καλύτερη απάντηση σε όσα συμβαίνουν την έδωσε ο προπονητής Σάββας Κεφαλίδης. Μέσω ανακοίνωσης του Συνδέσμου Προπονητών Βορείου Ελλάδας. Προχώρησαν και σε μία πρόταση. Αλλά όπως και να’ χει βάζουν κάποια πράγματα στη θέση τους.

«Ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Βόρειας Ελλάδας με πάνω από 40 χρόνια ιστορίας αισθάνεται την ανάγκη και υποχρέωση να ενημερώσει όλους τους προπονητές, για θέματα που αφορούν την εγγραφή και την συμμετοχή:

  1. Υπάρχουν 3 Σύνδεσμοι Προπονητών Στίβου με πανελλαδική εμβέλεια και όχι τοπικού χαρακτήρα:
  • Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Βόρειας Ελλάδας (1979)
  • Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων (2018)
  • Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού (2021)
  1. Η εγγραφή σε όποιον σύνδεσμο επιθυμεί ο κάθε προπονητής είναι δική του επιλογή και αποκλειστική (μόνο σε έναν)
  2. Η εκπροσώπηση των προπονητών στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ γίνεται (όσον αφορά το πρόσωπο) μόνο με τη συναίνεση και των τριών συνδέσμων.
  3. Η οποιαδήποτε παρέμβαση για την εγγραφή των προπονητών σε συγκεκριμένο σύνδεσμο είναι καταδικαστέα από τον σύνδεσμό μας, από όπου και αν προέρχεται, πόσο μάλλον αν είναι και καθοδηγούμενη.
  4. Δεν θα ανεχθούμε και δεν θα δεχθούμε τέτοιες συμπεριφορές, που αφορούν το έργο, τη διοίκηση, τη συμμετοχή και την εγγραφή στα συλλογικά όργανα των προπονητών.
  5. Ο καθένας λοιπόν ας ασχοληθεί με το ρόλο και τις αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου».

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία