Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Ο ολυμπιονίκης Μαρσέλ Τζέικομπς δήλωσε πως δεν έχει πάρει ποτέ αναβολικές ουσίες. Ξεκαθάρισε πως όλα είναι αποτέλεσμα έντονης προσπάθειας.

Μαρσέλ Τζέικομπς: «Δεν έχω πάρει αναβολικές ουσίες»

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς θα πάρει μέρος σε αγώνες στον κλειστό. Θα κάνει ντεμπούτο στις 4 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο ολυμπιονίκης Μαρσέλ Τζέικομπς δήλωσε πως δεν έχει πάρει ποτέ αναβολικές ουσίες. Ξεκαθάρισε πως όλα είναι αποτέλεσμα έντονης προσπάθειας.

Ο Ιταλός πρωταθλητής παραχώρησε συνέντευξη στον «Guardian». «Οι επιτυχίες μου προέρχονται μόνο από μια δουλειά, την έντονη δουλειά που κανείς δεν έχει δει ποτέ: Αίμα, ιδρώτας, δάκρυα και τραυματισμούς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τζέικομπς.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο ήταν από τους πρωταγωνιστές. Κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια, στα 100μ. και στα 4×100μ. με την εθνική ομάδα της Ιταλίας. Μίλησε και για το γεγονός πως μετά την επιτυχία του στο Τόκιο δεν έκανε άλλο αγώνα. «Οι περισσότεροι με είδαν μόνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δεν ξέρουν τι έγινε πριν. Η σεζόν μου ξεκίνησε τον Φεβρουάριο και ήταν έντονη. Όλη η περίοδος ήταν εξουθενωτική. Έπρεπε να αναγεννήσω όλα αυτά».

Πάντως, φέτος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του με πρώτο στόχο τον κλειστό. Έχει προγραμματίσει να κάνει πρεμιέρα στις 4 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ στο Βερολίνο. Θέλει να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Πέρσι είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Τόρουν.

Δείτε και θυμηθείτε τον τελικό στα 100μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και τη νίκη του Μαρσέλ Τζέικομπς

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία