Δρόμοι με εμπόδια 110μ.
Ο Κώστας Δουβαλίδης θα συνεχίσει την προετοιμασία του στην Αθήνα. Ο Έλληνας πρωταθλητής έρχεται 4 Φεβρουαρίου και θα μείνει μέχρι 16 Μαρτίου.

Ο Κώστας Δουβαλίδης έρχεται 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα

Ο Κώστας Δουβαλίδης θα μπει σε αγώνες στον κλειστό στην Ελλάδα, με στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Κώστας Δουβαλίδης θα συνεχίσει την προετοιμασία του στην Αθήνα. Ο Έλληνας πρωταθλητής έρχεται 4 Φεβρουαρίου και θα μείνει μέχρι 16 Μαρτίου.

Αυτή την εποχή ο κορυφαίος μας εμποδιστής μοιράζει τις προπονήσεις του κυρίως, μεταξύ Δράμας και Καβάλας. Οι συνθήκες δεν ευνοούν στη γενέτειρά του. Όμως και το καθημερινό ταξίδι στην Καβάλα δεν είναι και ότι καλύτερο. Έτσι, έχουν αποφασίσει με τον προπονητή του Μπάμπη Σδρόλα, να γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αθήνα. Ο αθλητής του ΓΣ Ελ. Βενιζέλος αναμένεται να έρθει στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου και θα γυμνάζεται στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά. Θα συνδυάσει την παραμονή του στην Αθήνα και με αγώνες. Λόγω της πανδημίας δεν έχει κλείσει αγώνες στο εξωτερικό. Θα μπει σε εγχώριους αγώνες. Υπάρχουν οι δύο ημερίδες που προγραμματίζονται στο ΣΕΦ και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 26-27 Φεβρουαρίου και πάλι στο ΣΕΦ.

Ο στόχος του είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Γι’ αυτό θα παραμείνει όλο το διάστημα στην Αθήνα και αν πάνε όλα καλά θα αναχωρήσει με την εθνική ομάδα στις 16 Μαρτίου για το Βελιγράδι. Μετά τη διοργάνωση θα επιστρέψει στη Δράμα.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία