Γενικά
Σε ένα πολύ δυνατό μίτινγκ θα τρέξουν οι Εθνικές ομάδες σκυταλοδρομίας 4x100μ. Α- Γ. Προσκλήθηκαν στο Diamond League στην Στοκχόλμη 30 Ιούνη.

Πρόσκληση για τις Εθνικές ομάδες σκυταλοδρομίας 4×100μ. στο Diamond League στην Στοκχόλμη

Οι διοργανωτές του Diamond League στην Στοκχόλμη έστειλαν πρόσκληση στον ΣΕΓΑΣ και η Ομοσπονδία απάντησε θετικά.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Σε ένα πολύ δυνατό μίτινγκ θα τρέξουν οι Εθνικές ομάδες σκυταλοδρομίας 4×100μ. Α- Γ. Προσκλήθηκαν στο Diamond League στην Στοκχόλμη 30 Ιούνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Stivostime οι διοργανωτές έστειλαν πρόσκληση στον ΣΕΓΑΣ. Η ομοσπονδία την αποδέχθηκε και αυτό που μένει φυσικά είναι να δημιουργηθούν οι ομάδες που θα τρέξουν τέλη Ιουνίου στο μίτινγκ της σουηδικής πρωτεύουσας. Ο ΣΕΓΑΣ έχει «επενδύσει» στις σκυταλοδρομίες και ήδη υπολογίζονται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Στα πλαίσια αυτά έχει γίνει ήδη ένα καμπ σκυταλοδρομιών 4×100μ. στον Άγιο Κοσμά και θα ακολουθήσει το δεύτερο 11-15 Απριλίου και πάλι στον Άγιο Κοσμά. Θα υπάρχουν και άλλες προπονητικές συγκεντρώσεις και θα μετάσχουν και σε αγώνες οι ομάδες, προκειμένου να κυνηγήσουν τις καλές επιδόσεις. Τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες στα 4×100μ. υπάρχουν δυνατοί σπρίντερ. Όπως στις γυναίκες η πρωταθλήτρια Ραφαέλα Σπανουδάκη και στους άνδρες ο Γιάννης Νυφαντόπουλος με τον Κώστα Ζήκο. Υπάρχει από πίσω και μια καλή φουρνιά σπρίντερ. Το Diamond League στην Στοκχόλμη θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο και το μίτινγκ φέρει την ονομασία Bauhaus- Galan.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία