Δρόμοι
Την Τετάρτη θα ξεκινήσει το καμπ σκυταλοδρομιών στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο. Είχε αναβληθεί τον Γενάρη.

Την Τετάρτη το καμπ σκυταλοδρομιών στον Άγιο Κοσμά

Το καμπ σκυταλοδρομιών είχε αναβληθεί τον περασμένο Ιανουάριο λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Την Τετάρτη θα ξεκινήσει το καμπ σκυταλοδρομιών στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο. Είχε αναβληθεί τον Γενάρη.

Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά και θα κάνουν αλλαγές. Είναι μια πρώτη γνωριμία, πολύ σημαντική, καθώς το καλοκαίρι υπάρχουν διοργανώσεις. Όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, που μπορεί να υπάρχει παρουσία της Εθνικής ομάδας στις σκυταλοδρομίες. Ο ΣΕΓΑΣ συνεχίζει να διοργανώνει καμπ, που βοηθούν πολύ. Το καμπ σκυταλοδρομιών (9-12/3) συντονίζει η υπεύθυνη των δρόμων και εμποδίων Ιωάννα Σιώμου. Μαζί θα είναι και οι υπεύθυνοι τεχνικοί των ανδρών Περικλής Χατζηαναστασιάδης και Χρήστος Κατσίκας και των γυναικών Κώστας Ηλίας και Κώστας Βογιατζάκης.

Στο τετραήμερο θα υπάρξουν και άλλες παράλληλες δράσεις για τους αθλητές που θα μετάσχουν.

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιανουάριο (12-16) είχε αναβληθεί λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα μας με τον Covid-19.

Στο καμπ αναμένεται να προσκληθούν οι Μαρία Γάτου, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Άρτεμις Αναστασίου, Στέλλα Μιχαηλίδου, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, Κορίνα Πολίτη, Ανθή Παρασκευή και Δήμητρα Τσουκαλά.  Αθλήτριες που ήδη από φέτος στον κλειστό διακρίθηκαν.

Στους άνδρες αναμένεται να είναι οι: Γιάννης Νυφαντόπουλος, Κώστας Ζήκος, Παναγιώτης Τριβυζάς, Βροντινός, Δημήτρης Χρυσάφης, Σωτήρης Γκαραγκάνης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Βοσκόπουλος, Βασίλης Μυριανθόπουλος, Γιάννης Καρυοφύλλης, Ορέστης Χαϊδάς, Βασίλης Παπαμαργαρίτης και Νίκος Εμπέογλου. Και εδώ οι περισσότεροι διακρίθηκαν τη φετινή σεζόν στα σπριντ.

Θα υπάρχουν απουσίες στο καμπ. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη με την Αλάνα Μπερν βρίσκονται για προετοιμασία στο Βελιγράδι. Επίσης, κάποιοι αθλητές έχουν κολλήσει κορονοϊό και είναι αμφίβολοι. Πάντως, η Σπανουδάκη και ο Κώστας Δουβαλίδης έχουν εξαιρεθεί, καθώς προετοιμάζονται και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία