Κλειστός Στίβος
Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη επέρριψε ευθύνες στον ΣΕΓΑΣ, την ίδια στιγμή που έγγραφο εγκρίνει χρηματικό ποσό στο ΣΕΦ για την επισκευή του ταρτάν!

Πρόσφατο έγγραφο του υφυπουργού Αθλητισμού για το ΣΕΦ καίει την Χριστίνα Τσιλιγκίρη! Δείτε γιατί

Στις 8 Φεβρουαρίου είχε πρωτοκολληθεί απόφαση για δέσμευση ποσού στο λογαριασμό του ΣΕΦ για την επισκευή του ταρτάν του στίβου!

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη επέρριψε ευθύνες στον ΣΕΓΑΣ, την ίδια στιγμή που έγγραφο εγκρίνει χρηματικό ποσό στο ΣΕΦ για την επισκευή του ταρτάν!

Η πρόεδρος του ΣΕΦ, που προσπάθησε να ρίξει το μπαλάκι των ευθυνών στη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, λησμόνησε ότι είχαν πρόσφατα εγκριθεί χρήματα από τον προϊστάμενό της. Τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Την ίδια ημέρα που ανανέωνε τη θητεία της στη θέση της προέδρου του φαληρικού σταδίου, εγκρίνονταν δαπάνες για την επισκευή ταρτάν του ΣΕΦ!

Αν όπως ισχυρίζεται την ευθύνη έχει ο ΣΕΓΑΣ, τότε τα χρήματα γιατί μπήκαν στο λογαριασμό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και όχι στην Ομοσπονδία Στίβου;

Άλλη μια απόδειξη ότι η Χριστίνα Τσιλιγκίρη στην προσπάθειά της να κάνει κομματικά αντιπολιτευτικά παιχνίδια έπεσε σε ολίσθημα.

Αυτό θα έπρεπε να ασχοληθεί η πρόεδρος του ΣΕΦ και όχι να προσπαθεί να κατηγορήσει άλλους. Και όχι μόνο αυτό, για τις δηλώσεις του ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου και του πρωταθλητή Δημήτρη Τσιάμη, προχώρησε σε ανακοινώσεις πως ευθύνεται ο ΣΕΓΑΣ. Ενώ ήξερε πως είχε και σχετική απόφαση στα χέρια της;

Το Stivostime παρουσιάζει το σχετικό έγγραφο που δείχνει ότι έχει μπει και συγκεκριμένο χρηματικό ποσό στους λογαριασμούς του ΣΕΦ για την κατασκευή του ταρτάν.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία