Κλειστός Στίβος
Τον πρώτο τους αγώνα για τη φετινή σεζόν θα κάνουν στην Προύσα η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου, o Χαρίδημος Ξενιδάκης και o Χαράλαμπος Λαγός.

Πρεμιέρα στην Προύσα, έκλεισαν και Βουδαπέστη οι αθλητές του Μιχάλη Αναγνώστου

Στην Προύσα και οι τρεις αθλητές Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου, Χαρίδημος Ξενιδάκης και Χαράλαμπος Λαγός θα τρέξουν στα 800μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Τον πρώτο τους αγώνα για τη φετινή σεζόν θα κάνουν στην Προύσα η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου, o Χαρίδημος Ξενιδάκης και o Χαράλαμπος Λαγός.

Οι αθλητές του Μιχάλη Αναγνώστου έκλεισαν τη συμμετοχή τους στο μίτινγκ στην πόλη της Τουρκίας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. Ήταν ένας αγώνας που έκλεισαν την τελευταία στιγμή, με τους τρεις πρωταθλητές να τρέχουν στα 800 μέτρα.

Μετά έχουν προγραμματίσει να πάρουν μέρος στο μίτινγκ στη Βουδαπέστη που θα διεξαχθεί στις 29 Ιανουαρίου. Μάλιστα, έχουν αποφασίσει να κάνουν από δύο αγωνίσματα, στα πλαίσια ενός δυνατού τεστ μετά την προετοιμασία τους στη Νότια Αφρική. Οι τρεις Έλληνες πρωταθλητές, μαζί με την Αναστασία Μαρινάκου παραμένουν στο Πότσεφστρουμ και αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα.

Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου στη Βουδαπέστη θα μπει στα 800μ. και 3.000μ. και ο Χαρίδημος Ξενιδάκης με τον Χαράλαμπο Λαγό στα 400μ. και 800μ. Και οι τρεις έχουν σαν πρώτο στόχο στη σεζόν τον κλειστό στίβο. Μετά τη Βουδαπέστη, θ’ αγωνιστούν στις 4 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ στη Γάνδη.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι μέχρι τώρα έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στο μίτινγκ στη Βουδαπέστη και ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία