Κλειστός Στίβος
Οι αθλητές του Μιχάλη Αναγνώστου συνεχίζουν την προετοιμασία στη Νότια Αφρική και μετρούν αντίστροφα και για αγώνες, με αρχή 4/2 στη Γάνδη.

Έκλεισε Γάνδη 4 Φλεβάρη το γκρουπ του Μιχάλη Αναγνώστου- Συνεχίζουν προετοιμασία στη Ν. Αφρική

Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου, ο Χαρίδημος Ξενιδάκης και ο Χαράλαμπος Λαγός θα παραμείνουν για προπονήσεις στο Πότσεφστρουμ μέχρι τις 13 Ιανουαρίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Οι αθλητές του Μιχάλη Αναγνώστου συνεχίζουν την προετοιμασία στη Νότια Αφρική και μετρούν αντίστροφα και για αγώνες, με αρχή 4/2 στη Γάνδη.

Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου, ο Χαρίδημος Ξενιδάκης και ο Χαράλαμπος Λαγός παραμένουν στο προπονητικό κέντρο στο Πότσεφστρουμ για προπονήσεις. Αντίθετα ο προπονητής τους Μιχάλης Αναγνώστου έχει επιστρέψει στην Αθήνα, όπου παρακολουθεί και την Έλλη Δεληγιάννη που βρίσκεται αυτή την εποχή στην Ελλάδα για διακοπές. «Η προετοιμασία ως τώρα στη Νότια Αφρική έχει πάει πολύ καλά. Παρά το γεγονός ότι έβρεχε κάποιες ημέρες, βγήκε όγκος προπόνησης και βοηθάει το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις στο Πότσεφστρουμ είναι εξαιρετικές. Τα παιδιά θα επιστρέψουν στην Ελλάδα στις 13 Ιανουαρίου», λέει αρχικά στο Stivostime ο ομοσπονδιακός προπονητής, ενώ ν’ αναφέρουμε ό,τι μαζί τους στην προετοιμασία είναι και η Αναστασία Μαρινάκου.

«Έχουμε προγραμματίσει η πρεμιέρα για τους αθλητές μου να είναι στις 4 Φεβρουαρίου στη Γάνδη. Η Ανθή θα μπει στα 1.500μ. και ο Χαρίδημος με τον Χαράλαμπο στα 800μ. Πάντως, θέλουμε και έναν αγώνα μέσα στον Ιανουάριο. Κοιτάζουμε για το μίτινγκ στο Άμστερνταμ που είναι στις 16 Ιανουαρίου», κατέληξε ο Έλληνας τεχνικός.

Αν πάνε όλα καλά οι τρεις πρωταθλητές των μεσαίων αποστάσεων υπολογίζουν το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη στις 11 Φεβρουαρίου και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού 18-19 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία