Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Πολυνίκη Εμμανουλίδου: Βελτιώθηκε η εκκίνηση μου όμως δεν είναι τέλεια

Πολυνίκη Εμμανουλίδου: Βελτιώθηκε η εκκίνηση μου όμως δεν είναι τέλεια

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου δήλωσε «πολύ ευχαριστημένη» με την εμφάνιση της στην Κύπρο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου μίλησε στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ για τους στόχους της αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει του αγώνες καθως και τα σημεία που έχουν οδηγήσει στην καλή της αγωνιστική κατάσταση.

«Στόχος μου είναι να τρέχω γρήγορα κάθε κούρσα. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και στην Καλαμάτα. Αν έρθει το ρεκόρ, καλώς να έρθει. Δε σκέφτομαι το ρεκόρ, δε θέλω να το κάνω γιατί είναι κάτι που θα με αγχώσει», είπε η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου.

«Ήταν ωραία που στον αγώνα της Κύπρου είχε τόσες ξένες αθλήτριες, μου αρέσει πολύ να αγωνίζομαι με έντονο συναγωνισμό. Νιώθω πως αυτό είναι κάτι που με βοηθάει. Όταν το καλοκαίρι θα πάω να αγωνιστώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 δε θα νιώθω άγχος», σημείωσε.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου δήλωσε «πολύ ευχαριστημένη» με την εμφάνιση της στην Κύπρο. «Είναι πολύ σημαντικό που τόσο νωρίς στη σεζόν έτρεξα τόσο γρήγορα. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα ήρθε γιατί δουλέψαμε πολύ σκληρά. Επίσης βελτιώθηκε η εκκίνηση μου. Δεν είναι τέλεια, ωστόσο σε σχέση με πέρυσι είναι καλύτερη», είπε.

Πολυνίκη Εμμανουλίδου: Βελτιώθηκε η εκκίνηση μου όμως δεν είναι τέλεια

«Έχω κάνει πλέον αρκετές κούρσες στα 200 μ. και βλέπω πως μπορώ να τρέξω γρήγορα, παρόλα αυτά ακόμη δεν μπορώ να ξεχωρίσω τα δύο αγωνίσματα. Τα 100 μ. μου αρέσουν πολύ και θέλω να συνεχίσω να τα τρέχω. Σκέφτομαι τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 πιστεύω πως μπορώ να διεκδικήσω ένα μετάλλιο στα 200 μέτρα. Με αυτό το στόχο προπονούμαι. Από πέρυσι έχω ανέβει πολύ ψυχολογικά. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω. Είναι η δουλειά μου και κάθε μέρα θέλω να προσπαθώ να την κάνω καλύτερα», συμπλήρωσε.

«Σίγουρα η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ο στόχος κάθε αθλητή και αθλήτριας. Αν έρθει η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Παρισιού θα είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Παρόλα αυτά δεν είναι κάτι που σκέφτομαι στην παρούσα φάση. Το 2024 υπάρχει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α/Γ στη Ρώμη διοργάνωση στην οποία θα προσπαθήσω να συμμετάσχω και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό είπε η αθλήτρια μετά την Καλαμάτα η οποία θα τρέξει στα Δρόμεια τόσο στα 100 μ. όσο και στη σκυτάλη 4Χ100 μ. με την εθνική ομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Παπαφλέσσεια 2023: Παρουσία Τζένγκο και πολλών ακόμη κορυφαίων

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος