Επικαιρότητα
38α Θώδεια: Καλή εμφάνιση Γρανιτσιώτη στο Λουτράκι

38α Θώδεια: Καλή εμφάνιση Γρανιτσιώτη στο Λουτράκι

Τους αγώνες διοργάνωσε ο ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών έγιναν οι αγώνες «38α Θώδεια» στο Λουτράκι.

Ο Γιάννης Γρανιτσιώτης ήταν ο αθλητής που ξεχώρισε καθώς διένυσε τα 100 μ. σε 10.50 (0,6) πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο το 10.44 που είναι το ρεκόρ του από το 2018. Ο αθλητής πέτυχε επίδοση ίση με το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Ο αθλητής έτρεξε και στα 200 μ., όπου σημείωσε 20.87 (2,5) με τον άνεμο ευνοϊκό πάνω από το επιτρεπτό όριο. Ο αθλητής δείχνει να έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα των προηγούμενων ετών, που δεν του επέτρεπαν να τρέξει όσο γρήγορα μπορούσε.

38α Θώδεια: Καλή εμφάνιση Γρανιτσιώτη στο Λουτράκι

Δεύτερος στα 100 μ. ήταν ο Βασίλης Στέφης με 10.67 σε μία ακόμη σταθερή εμφάνιση στη σεζόν και τρίτος ο Γεράσιμος Καμπίτσης με 10.81. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η 17χρονη Ήβη Σενκαλά έτρεξε με τη βοήθεια του ανέμου 24.77 (2,4), ενώ στο ύψος ο Γιώργος Μανωλόπουλος πέρασε το 2,07 μέτρα.

Τους αγώνες διοργάνωσε ο ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος