Δρόμοι
Αναγνώστου - Τσουπάκη: Στόχος νέα ατομικά ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Αναγνώστου – Τσουπάκη: Στόχος νέα ατομικά ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Τι είπαν μιλώντας στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει η χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο 10.000 μ. που γίνεται το Σάββατο (3/6) στο Πασέ της Γαλλίας, με τον Μάριο Αναγνώστου και την Ειρήνη Τσουπάκη να αγωνίζονται για την Ελλάδα.

Ο Μάριος Αναγνώστου θα πάρει θέση στην εκκίνηση της απόστασης στους άνδρες και στόχος του είναι να δώσει συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις. Ο 23χρονος πρωταθλητής πέρυσι στην ίδια διοργάνωση είχε καταφέρει να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ με 29.15.92 και στόχος του για φέτος είναι να το επαναλάβει.

“Στόχος μου για τη φετινή διοργάνωση είναι να κάνω κάτι καλύτερο από πέρυσι. Θέλω μια επίδοση από τα 29 λεπτά. Θα έχει έντονο συναγωνισμό η κούρσα οπότε πιστεύω ότι μπορεί να βγει ένα μεγάλο ρεκόρ”, τόνισε ο Αναγνώστου.

Αναγνώστου – Τσουπάκη: Στόχος νέα ατομικά ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο

«Θα ήθελα να κάνω τα 5.000 μ. κάτω από τα 14 λεπτά αλλά και μια καλή παρουσία στα 1.500 μέτρα. Στόχος μου είναι η συμμετοχή μου με την εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων και να έχω καλές παρουσίες στα αγωνίσματα που θα πάρω μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα», δήλωσε.

Ελπίζω στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο να βγει η προπόνηση που έχω κάνει και να βελτιώσω και πάλι το ατομικό μου ρεκόρ. Στη διοργάνωση είχα πάει και πέρυσι και πραγματικά είναι πολύ ωραία η ατμόσφαιρα», είπε με τη σειρά της η Ειρήνη Τσουπάκη η οποία στο μίτινγκ της Καρλσρούη είχε βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ στα 5.000 μ. τερματίζοντας σε 16.29.67.

«Αυτή η κούρσα ήταν σαν ένα τεστ για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Στόχος μου είναι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα να βελτιώσω και πάλι αυτό το ρεκόρ και ίσως δοκιμάσω και μια πιο μικρή απόσταση προκειμένου να βελτιώσω την ταχύτητα μου», σημείωσε, μιλώντας και αυτή στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος