Διεθνή

Πήγε στο Βενισιέ ν’ αγωνιστεί και επέστρεψε στο Μετς για να γίνει πατέρας!

Ο Κριστόφ Λεμέτρ ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο στο Βενισιέ για να πάρει μέρος στο Διασυλλογικό. Επέστρεψε γρήγορα στο Μετς για να γίνει πατέρας! Ο Γάλλος πρωταθλητής έφυγε, καθώς η γυναίκα του ήταν στις μέρες της και πίστευε όταν θα προλάβαινε να πάρει μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα. Η κόρη του όμως δεν περίμενε! Ο 31χρονος έμαθε τα […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Κριστόφ Λεμέτρ ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο στο Βενισιέ για να πάρει μέρος στο Διασυλλογικό. Επέστρεψε γρήγορα στο Μετς για να γίνει πατέρας!

Ο Γάλλος πρωταθλητής έφυγε, καθώς η γυναίκα του ήταν στις μέρες της και πίστευε όταν θα προλάβαινε να πάρει μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα. Η κόρη του όμως δεν περίμενε! Ο 31χρονος έμαθε τα νέα και άφησε τους αγώνες για να γυρίσει στην περιοχή που ζουν στο Μετς, όπου θα γεννούσε η σύζυγός του Σοφί Ταλέ. Ήθελε να βρίσκεται στη γέννηση του πρώτο του παιδιού. Το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, όπως έγινε γνωστό. Έτσι, η πρεμιέρα του για τη φετινή σεζόν στον ανοιχτό αναβλήθηκε. Τώρα θα τρέξει την ερχόμενη εβδομάδα στο Φοντενμπλό. Ο στόχος του φέτος είναι να προκριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Γιουτζίν και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο στα 200μ. Ο Κριστόφ Λεμέτρ έκανε λίγους αγώνες φέτος στον κλειστό. Έτρεξε τα 60μ. σε 6.86 και τα 200μ. σε 21.61.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Angelos Zymaras

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία