Γενικά
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 – Προκήρυξη και πρόγραμμα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 – Προκήρυξη και πρόγραμμα – Στον Βόλο θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας. Ο ΣΕΓΑΣ προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 (Ανδρών – Γυναικών), το οποίο αποτελεί συνέχεια και πρόκριση των αθλητών – αθλητριών […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 – Προκήρυξη και πρόγραμμα – Στον Βόλο θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας.

Ο ΣΕΓΑΣ προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 (Ανδρών – Γυναικών), το οποίο αποτελεί συνέχεια και πρόκριση των αθλητών – αθλητριών από τους αντίστοιχους διασυλλογικούς αγώνες (Α-Γ, Κ18 & Κ16) και σύμφωνα με τις διατέξεις της προκήρηξης σε αυτό μπορούν να αγωνιστούν αθλήτριες και αθλητές της κατηγορίας Κ18 που έχουν γεννηθεί το 2005 και το 2006 και της κατηγορίας Κ16 που έχουν γεννηθεί το 2007 και το 2008.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν με email μέχρι τη ΔΕΥΤΈΡΑ 13 Ιουνίου 2022 και ώρα 15:00 στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση entries@segas.gr καθώς και στις κατά τόπους Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμμία δήλωση συμμετοχής.

Όλες τις λεπτομέρειες του πρωταθλήματος μπορείτε να τις δείτε στην ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ενώ θα πρέπει να συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής για ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ και να την αποστείλετε στον ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσόστερα στο segas.gr

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος