Επικαιρότητα
2ο Φεστιβάλ δρόμων ημιαντοχής

2ο Φεστιβάλ δρόμων ημιαντοχής στον Βύρωνα – Προκήρυξη

2ο Φεστιβάλ δρόμων ημιαντοχής στον Βύρωνα θα διαξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 29 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα με διοεργανωτή τον ΓΣ Νίκη Βύρωνα σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθηνών και το Δήμο Βύρωνα. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Βασίλη Παπαμιχαήλ πρώην αθλητή ημιαντοχής και έως τότε Γενικό Γραμματέα του συλλόγου που έφυγε […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

2ο Φεστιβάλ δρόμων ημιαντοχής στον Βύρωνα θα διαξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 29 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα με διοεργανωτή τον ΓΣ Νίκη Βύρωνα σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθηνών και το Δήμο Βύρωνα.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Βασίλη Παπαμιχαήλ πρώην αθλητή ημιαντοχής και έως τότε Γενικό Γραμματέα του συλλόγου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή στις 26 Απρίλιου στα 39 του χρόνια από τροχαίο ατύχημα.

Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν σύμφωνα με την ηλικιακή κατηγορία είναι:
ΑΝΔΡΩΝ, Κ20, Κ18: 800μ. – 1500μ. – 3000μ.
ΓΥΝΑΙΚΩΝ, Κ20, Κ18: 800μ. – 1500μ. – 3000μ.
Κ16 ΑΓΟΡΙΩΝ: 1200μ.
Κ16 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: 1200μ.
Κ14 ΑΓΟΡΙΩΝ 600μ.
Κ14 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 600μ,

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να έχουν αποσταλεί από τα ενδιαφερόμενα Σωματεία, μέχρι την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση nikivirona.gr@gmail.com.

Διαβάστε περισσότερα στο segas.gr

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος