Άλματα
Αυτό είναι το πρόγραμμα στο Μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας

Αυτό είναι το πρόγραμμα στο Μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας

Αυτό είναι το πρόγραμμα στο Μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας την Τετάρτη (25/5) στο στάδιο της Καλλιθέας. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στην κατηγορία Bronze του Continental Tour της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και θα δώσει την ευκαιρία στους μετέχοντες και στις μετέχουσες να κυνηγήσουν καλές επιδόσεις και κατ΄επέκταση βαθμολογία στο παγκόσμιο ράνκινγκ. Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει προγραμματίσει να […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αυτό είναι το πρόγραμμα στο Μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας την Τετάρτη (25/5) στο στάδιο της Καλλιθέας.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στην κατηγορία Bronze του Continental Tour της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και θα δώσει την ευκαιρία στους μετέχοντες και στις μετέχουσες να κυνηγήσουν καλές επιδόσεις και κατ΄επέκταση βαθμολογία στο παγκόσμιο ράνκινγκ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει στο αυριανό μίτινγκ, στο στάδιο όπου την περσινή χρονιά “προσγειώθηκε” στα 8,60 μ. κι έγινε ο τρίτος Ευρωπαίος όλων των εποχών στο αγώνισμα. Παρόλα αυτά ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι θα αποφασίσει την Τετάρτη αν θα δώσει το παρών στη διοργάνωση, καθώς το Σάββατο στο πρώτο του άλμα στα Παπαφλέσσεια είχε μια ενόχληση στο πόδι. Στο μήκος των Ανδρών ξεχωρίζει και ο Τόμπιας Μόντλερ (Σουηδία) “ασημένιος” σε Τόκιο και Βελιγράδι πίσω από τον Τεντόγλου, αλλά και δεύτερος πίσω από τον Έλληνα πριν λίγες ημέρες στην Καλαμάτα στα Παπαφλέσσεια με 8,10 μέτρα.

Αυτό είναι το πρόγραμμα στο Μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας

Έτοιμος για μεγάλες προσπάθειες είναι και ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος θα κάνει στην ουσία τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν. Ο τέταρτος στους Ολυμπιακούς του Τόκιο πήρε μέρες στο Diamond League της Ντόχα, το οποίο τελικά έγινε σε κλειστό στίβο, εξαιτίας των δυνατών ανέμων που επικρατούσαν την πόλη. Ο Καραλής στην Ντόχα έκανε 5,41 μ. επίδοση που θέλει να βελτιώσει στον αγώνα της Καλλιθέας. Ο άλτης του Παναγιώτη Συμεωνίδη είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να το δείξει από την έναρξη της περιόδου.

Αυτό είναι το πρόγραμμα στο Μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας

Αυτό είναι το πρόγραμμα στο Μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα:

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος