Άλμα επί κοντώ
Ο Εμμανουήλ Καραλής θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του μπροστά στο κοινό της Θεσσαλονίκης στο Πανελλήνιο.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2022: Πρώτη εμφάνιση του Καραλή μπροστά στο κοινό της Θεσσαλονίκης

Ο Εμμανουήλ Καραλής έχει φετινό ρεκόρ στο επί κοντώ 5,61μ. που σημείωσε στο μίτινγκ του Χορζόφ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του μπροστά στο κοινό της Θεσσαλονίκης στο Πανελλήνιο.

Ο τέταρτος στο επί κοντώ στο Τόκιο θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το οποίο θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Ο αθλητής του Παναγιώτη Συμεωνίδη προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον, τον πρώτο μεγάλο του στόχο για τη θερινή σεζόν. Ο άλτης έχει ξεπεράσει φέτος τα 5,61 μ. στο μίτινγκ του Χορζόφ, ενώ πριν λίγες ημέρες στο μίτινγκ «Fly Olympia», που διοργάνωσε ο ίδιος στην Αρχαία Ολυμπία, ανέβηκε στα 5,60 μ. Μιλώντας στον ΣΕΓΑΣ δήλωσε εν όψει του Πρωταθλήματος.

«Είμαι μια χαρά σωματικά. Είμαστε στη φάση που προπονητικά βελτιώνουμε κάποια λάθη στην τεχνική προκειμένου να διεκδικήσουμε ακόμη μεγαλύτερα άλματα. Ψυχικά και σωματικά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό μου επιτρέπει να βλέπω με αισιοδοξία την παρουσία μου στους αγώνες που ακολουθούν», είπε ο αθλητής και αναφέρθηκε στη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης. «Θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ανυπομονώ πραγματικά γι΄ αυτό, διότι και από τα μηνύματα που παίρνω στα Social από τους φίλους του στη Θεσσαλονίκη, είναι πολύ θετικά και ανυπομονούν να έρθουν στο στάδιο».

Ο 23χρονος αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον: «Ο πρώτος σημαντικός αγώνας για εμένα είναι ο προκριματικός. Θεωρώ πως η πρόκριση στον τελικό θα παιχτεί σε άλματα στα 5,75 μ., επιδόσεις όπου θα είμαι έτοιμος να κυνηγήσω. Ο τελικός είναι ένας άλλος αγώνας, αν είσαι εκεί όλα μπορούν να συμβούν. Το επίπεδο στο αγώνισμα είναι φοβερά υψηλό και αυτό το βλέπουμε σε κάθε αγώνα».

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία