Γενικά
Η νέα γενιά έδωσε τα διαπιστευτήριά της τη φετινή σεζόν και είναι έτοιμη για την πρόκληση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18 στην Ιερουσαλήμ.

Μεγάλη και δυνατή ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στην Ιερουσαλήμ

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 αναμένεται να πάρουν μέρος 50 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, 25 αγόρια και 25 κορίτσια.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η νέα γενιά έδωσε τα διαπιστευτήριά της τη φετινή σεζόν και είναι έτοιμη για την πρόκληση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18 στην Ιερουσαλήμ.

Ο «κύβος ερρίφθη» και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 η Ελλάδα αναμένεται να μετάσχει με 50 αθλητές και αθλήτριες. Μια μεγάλη και δυνατή ομάδα, ικανή να φέρει διακρίσεις στη διοργάνωση που είναι προγραμματισμένη 4-7 Ιουλίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Stivostime, η εισήγηση για την Εθνική ομάδα είναι 25 αγόρια και 25 κορίτσια που επέλεξε ο επιτελικός τεχνικός της κατηγορίας Στέφανος Ματάκης, σε συνεργασία με τους συντονιστές. Για τον Στέφανο Ματάκη ήταν ένας «γλυκός» πονοκέφαλος», αφού γύρω στους 87 αθλητές και αθλήτριες έπιασαν τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18. Είναι χαρακτηριστικό πώς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Βόλο, στην προκριματική σειρά των αγοριών στα 200μ., οκτώ σπρίντερ κατέβηκαν κάτω από το όριο για Ιερουσαλήμ.

Η ομάδα βγήκε με βάση την εικόνα που έδειξαν οι νεαροί πρωταθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο. Ο ΣΕΓΑΣ προχώρησε σε μια πιο δίκαιη επιλογή για τη διοργάνωση του Ισραήλ. Να θυμίσουμε ότι η κατηγορία είναι «κλειστή» και αφορά αθλητές και αθλήτριες γεννημένους το 2006 και 2007.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι το μεσημέρι της Τετάρτης συνεδρίασε μέσω zoom η Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού, όπου έγινε η εισήγηση για την ομάδα. Την Παρασκευή αναμένεται να δηλωθεί και επίσημα η Εθνική ομάδα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Το Stivostime θα σας ενημερώσει για την εξέλιξη…

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία