Δρόμοι ταχύτητας 200μ.
Ο Παναγιώτης Τριβυζάς ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος σε ατομικό δρομικό αγώνισμα για την Ελλάδα.

Παναγιώτης Τριβυζάς: Έτοιμος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με στόχους τα ημιτελικά στα 200μ. και τελικό στα 4×100μ.!

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς στοχεύει σε φετινό ρεκόρ στα 200μ. και πρόκριση στα ημιτελικά και τελικό με την Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4x100μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος σε ατομικό δρομικό αγώνισμα για την Ελλάδα.

Η Εθνική ομάδα μετέχει στη διοργάνωση με 15 αθλητές και μόνο ο Παναγιώτης Τριβυζάς θα αγωνιστεί σε δρομικό αγώνισμα εντός σταδίου. Κάτι σημαντικό για τον ίδιον, που δηλώνει έτοιμος για την πρόκληση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Η προετοιμασία τις τελευταίες ημέρες πήγε πολύ καλά. Αν και πέρασα δύο γαστρεντερίτιδες, στην Πάτρα φάνηκε η ετοιμότητά του και είμαι αισιόδοξος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», λέει στο Stivostime ο σπρίντερ του Παναθηναϊκού, που αναχωρεί το Σάββατο για τη Γερμανία.

«Ο στόχος μου στα 200μ. είναι να πετύχω φετινό ρεκόρ και πιστεύω ότι θα μου δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά. Νομίζω ότι θα κλείσει ο ημιτελικός με μια επίδοση μεταξύ 20.80 και 20.90», συνεχίζει ο αθλητής του Κώστα Βογιατζάκη που στα «Τοφάλεια» έκανε 20.70 που είναι η καλύτερη φετινή του επίδοση.

Όσον αφορά την σκυταλοδρομία 4×100μ., ο «παλιός» της ομάδας την αποκαλεί οι «άνδρες με τα μπλε» και πιστεύει ότι μπορεί να μπουν τελικό. «Η ομάδα έχει δείξει πως έχει δυνατότητες. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πιστεύω ότι με ένα χρόνο κοντά στο 39.10 θα μας δώσει την πρόκριση στον τελικό».

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς έτρεξε φέτος τα 100μ. σε 10.38 στα «Βεργώτεια» στο Αργοστόλι, τα 200μ. σε 20.70 στα «Τοφάλεια» στην Πάτρα και στα 4×100μ. σε 39.22 στο Βαλκανικό Σκυταλοδρομιών στο Ερζερούμ.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία