Δρόμοι
Ο Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν ετοιμάζεται για ένα μοναδικό νταμπλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, καθώς μετέχει στα 1.500 και 5.000 μέτρα.

Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν: Το τετραήμερο φωτιά στο Μόναχο, μετά μόνο Ζυρίχη και τέλος

Ο Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν μετά το Μόναχο θα αγωνιστεί μόνο στον τελικό της σειράς Diamond League στη Ζυρίχη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν ετοιμάζεται για ένα μοναδικό νταμπλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, καθώς μετέχει στα 1.500 και 5.000 μέτρα.

Ο Νορβηγός θα έχει ένα τετραήμερο φωτιά στο Μόναχο στην προσπάθειά του να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο και στα δύο αγωνίσματα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα αγωνιστεί τη Δευτέρα (20:15) στον πρώτο γύρο στα 1.500μ., την Τρίτη (21:08) είναι προγραμματισμένος ο απευθείας τελικός στα 5.000μ. και την Πέμπτη (21:05) είναι ο τελικός στα 1.500μ.

Ο ολυμπιονίκης στο Τόκιο στα 1.500μ. (φωτογραφία: azsportsimages/ Angelos Zymaras) μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πιθανότατα θα τρέξει μόνο στον τελικό της σειράς Diamond League στη Ζυρίχη. Το επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο «vg.no» ο ατζέντης του Ντάνιελ Βέσφελντ. «Μετά από αυτό θα πάμε σπίτι στη Νορβηγία, και θα τρέξει στον τελικό Diamond League στη Ζυρίχη. Δεν νομίζω να πάμε πιο πολύ μετά από αυτό».

Ο Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν προέρχεται από τα δύο μετάλλια που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στο Γιουτζίν πήρε το χρυσό στα 5.000μ. και το ασημένιο στα 1.500μ.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία