Άλμα εις μήκος
Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν εντυπωσιακός και στη 2η προσπάθειά του στον τελικό του μήκους πήδηξε 8,30μ. και προηγείται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2022: Φοβερός ο Μίλτος Τεντόγλου, 8,30μ. στο 2ο άλμα στον τελικό του μήκους (σε εξέλιξη)

Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει φετινό ρεκόρ στο μήκος 8,36μ. που είχε σημειώσει στο μίτινγκ Βεργώτεια στην Κεφαλονιά.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν εντυπωσιακός και στη 2η προσπάθειά του στον τελικό του μήκους πήδηξε 8,30μ. και προηγείται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έδειξε από την αρχή ότι θέλει να βγάλει ένα μεγάλο άλμα, αλλά η πρώτη του προσπάθεια ήταν άκυρη. Μπήκε συγκεντρωμένος στη δεύτερη και πιο αποφασισμένος και πήγε στα 8,30μ. και μετά τη δεύτερη προσπάθεια έχει πάρει κεφάλι στον τελικό. Δεύτερος μέχρι τώρα είναι ο Κουβανός Μαϊκέλ Μασό με 8,15μ. και τρίτος ο Αμερικανός Στέφιν Μακάρτερ με 8,04μ.

Μεγάλο άλμα και το τρίτο για τον Μίλτο Τεντόγλου στα 8,29μ. Ο Ελβετός Σιμόν Εχάμερ με 8,16μ. στην 3η του προσπάθεια πέρασε δεύτερος.

Μετά την 3η προσπάθεια εκτός οκτάδας έμειναν: 9. Γουέιν Πίνοκ (Τζαμάικα) 7,88μ., 10. Γιούκι Χασιόκα (Ιαπωνία) 7,86μ., 11. Τόμπιας Μόντλερ (Σουηδία) 7,81μ., 12. Χέντι Φρέιν (Αυστραλία) 7,80μ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου στο 4ο άλμα του έκανε 8,24μ. και παραμένει πρώτος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου βελτιώθηκε στην 5η του προσπάθεια με 8,32μ. και παραμένει πρώτος.

Ο Κινέζος Γιανάν Γουάνγκ στην 6η και τελευταία του προσπάθεια πήδηξε 8,36μ. και πέρασε πρώτος, αφήνοντας δεύτερο τον Τεντόγλου.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία