Δρόμοι
Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα: Στην 7η θέση η Κάσσου

Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα: Στην 7η θέση η Κάσσου

Η Μαρία Κάσσου συμμετείχε στα 10.000 μέτρα στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα της Κίνας

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα: Η Μαρία Κάσσου ήταν η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του υπερσύγχρονου σταδίου Σουανγκλίου της πόλης Τσενγκντού στην Κίνα.

Η πρωταθλήτρια των μεγάλων αποστάσεων πήρε την 7η θέση στα 10.000 μ., τα οποία διένυσε σε 34.50.65, σημειώνοντας μια ακόμη καλή εμφάνιση μέσα στη σεζόν.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Κινέζα Γιούγιου Ξία με 33.48.35, με τη Γιαϊλά Κιλίτς Γκιονέν από την Τουρκία να είναι δεύτερη με 34.50.03 και τη συμπατριώτισσα της Φατμά Καρασού να παίρνει το χάλκινο μετάλλιο με 34.10.97.

Η Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα είναι μια διοργάνωση που αναβλήθηκε δύο φορές τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της πανδημίας που έπληξε όλο τον πλανήτη και ιδιαίτερα την Κίνα.

Πέρα από την Κάσσου, στη διοργάνωση της Κίνας θα πάρουν μέρος η Αρετή Φιλιππίδου (δισκοβολία), ο Χρήστος Ρούμτσιος (110 μ. εμπ.) και ο Ορέστης Ντουσάκης (σφυροβολία).

Πηγή photo: ΣΕΓΑΣ

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία