Γενικά
Ένα διαφορετικό Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα. Σε καλό κλίμα και πέρασαν ομόφωνα χορηγίες και θέματα της Γ.Σ.

Ομόφωνα ψηφίστηκαν χορηγίες και θέματα της Γ.Σ. στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ

Τρεις νέες σημαντικές χορηγίες παρουσιάστηκαν και ψηφίστηκαν στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ένα διαφορετικό Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα. Σε καλό κλίμα και πέρασαν ομόφωνα χορηγίες και θέματα της Γ.Σ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Stivostime, ανακοινώθηκαν άλλες τρεις χορηγίες για την Ομοσπονδία. Η Διοίκηση συνεχίζει να προχωράει σε σημαντικές συμφωνίες, που δίνουν ανάσα και άλλο αέρα στον στίβο. Ένα πολύ θετικό στοιχείο που πιστώνεται η νέα Διοίκηση που έχει σηκώσει μανίκια από τότε που ανέλαβε. Εδώ ήταν και το παράδοξο, πως σε τέτοιες χορηγίες τα μέλη της Διοίκησης, που ήταν με την Αναγέννηση, ψήφιζαν όχι ή λευκό. Φαίνεται πως οι εξελίξεις δημιούργησαν ένα διαφορετικό κλίμα που φάνηκε στο αποψινό Δ.Σ.

Αυτή τη φορά όσα μέλη του Δ.Σ. συμμετείχαν στο συμβούλιο ψήφισαν ομόφωνα «ναι» για τις χορηγίες. Επίσης, και για θέματα που αφορούν τη Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι: Σακοράφα, Κεντέρης, Μελαχρινός, Πετσούλας, Γιατρουδάκης, Λιούμπας, Δημάκος, Παχατουρίδου, Μυστακίδης, Θεμελίδης, Αλεξόπουλος, Δημότσιος, Γκατσιούδης, Παπαδιάς, Τσώνης, Μπόλας Ρετσινά, Μαντάς, Τριαντάφυλλος, Μπελιμπασάκη.

Απουσίαζαν από το Διοικητικό Συμβούλιο η Αναστασία Κελεσίδου, ο Βασίλης Οικονόμου και ο Ηλίας Βασιλειάδης. Ν’ αναφέρουμε ό,τι το Δ.Σ. συνεδρίασε μέσω της πλατφόρμας zoom.

Σε ό,τι αφορά τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης, όπως έγινε γνωστό έγινε ομόφωνη έγκριση των αντιπροσώπων των σωματείων με δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση, με βάση τον επικυρωμένο πίνακα της ΓΓΑ. Αρκετές αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στην εγκύκλιο εγγραφών- μεταγραφών, οι οποίες θα κατατεθούν προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση. Το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα τη σχετική πρόταση, η οποία λειτουργεί προς όφελος αθλητών και σωματείων. Ομόφωνα εγκρίθηκε και η παρουσίαση για την εναρμόνιση του καταστατικού της Ομοσπονδίας με τον Νόμο, που επίσης θα επικυρωθεί στη διάρκεια της Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ.

Οι πρόεδροι των Επιτροπών ΕΠΥΑ, Αναπτυξιακού- Σωματειακού Αθλητισμού, Δημόσιου Δρόμου και βουνού, Επιμόρφωσης και Κριτών έκαναν τους απολογισμούς του 2021. Όλες οι παρουσιάσεις εγκρίθηκαν ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο.

Τα μέλη του συμβουλίου δεν παρέλειψαν να στείλουν τις ευχές τους στους αθλητές και τις αθλήτριες της εθνικής μας ομάδας που βρίσκονται από σήμερα στο Βελιγράδι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και να δώσουν ραντεβού στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, που θα γίνει την Κυριακή στο Σύνταγμα.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία