Άλμα επί κοντώ
Πολύ δυνατός αγώνας αναμένεται στο επί κοντώ στο Diamond League του Ραμπάτ την Κυριακή 5 Ιουνίου. Μετέχουν και οι Στεφανίδη, Κυριακοπούλου.

Όλες οι «κυρίες» του επί κοντώ πάνε στο Ραμπάτ!

Στο Ραμπάτ έχουν δηλώσει συμμετοχή μεταξύ άλλων στο επί κοντώ οι Στεφανίδη, Κυριακοπούλου, οι Αμερικανίδες Μόρις, Ναζότ και η Βρετανίδα Μπράντσο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πολύ δυνατός αγώνας αναμένεται στο επί κοντώ στο Diamond League του Ραμπάτ την Κυριακή 5 Ιουνίου. Μετέχουν και οι Στεφανίδη, Κυριακοπούλου.

Οι δύο κορυφαίες μας άλτριες μετέχουν στο δεύτερο Diamond League που περιλαμβάνει το επί κοντώ γυναικών. Η Κατερίνα Στεφανίδη στο Μπέρμιγχαμ ήταν δεύτερη με 4,65μ. και η Νικόλ Κυριακοπούλου έκτη με 4,45μ. Στόχος τους στην πρωτεύουσα του Μαρόκο είναι να πάνε σε μεγαλύτερα ύψη. Για την Στεφανίδη τα 4,65μ. είναι φετινό της ρεκόρ, που έχει κάνει και τον περασμένο Μάρτιο σε αγώνα στο Όστιν του Τέξας. Φυσικά για την ολυμπιονίκη του 2016 προηγείται ο αγώνας της Τετάρτης στο γκαλά γυναικών στη Φιλοθέη. Και για την Κυριακοπούλου τα 4,45μ. στο Μπέρμιγχαμ αποτελούν το φετινό της ρεκόρ. Ουσιαστικά ήταν ο πρώτος της σημαντικός αγώνας μετά τον τραυματισμό της που την άφησε εκτός κλειστού. Είχε απλά αγωνιστεί στο Διασυλλογικό στη Ρόδο για τον σύλλογό της και είχε περάσει τα 3,80μ.

Στο Ραμπάτ θα έχουν και δυνατές αντιπάλους. Τελευταία ανακοινώθηκε και η κορυφαία φέτος στον κόσμο με 4,73μ. και παγκόσμια πρωταθλήτρια στον κλειστό, Αμερικανίδα Σάντι Μόρις. Θα είναι και η συμπατριώτισσά της, η ολυμπιονίκης Κέιτι Ναζότ.  Επίσης, η Βρετανίδα «χάλκινη» ολυμπιονίκης Χόλι Μπράντσο. Η πάντα δυνατή Σλοβένα Τίνα Σουτέι.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία