Γενικά
Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των σπριντ και των εμποδίων θα δώσουν το παρών στους αγώνες «Δρόμεια», που διεξάγονται την Πέμπτη στη Βάρη.

Η ομάδα 4×100μ. Ανδρών Κ23 βλέπει… το πανελλήνιο ρεκόρ στα «Δρόμεια»

Στα «Δρόμεια» με την ομάδα 4x100μ. Ανδρών Κ23 θα τρέξουν οι Θοδωρής Βροντινός, Βασίλης Μυριανθόπουλος, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Γιάννης Καριοφύλλης.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των σπριντ και των εμποδίων θα δώσουν το παρών στους αγώνες «Δρόμεια», που διεξάγονται την Πέμπτη στη Βάρη.

Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τον Αθλητικό Όμιλο Βάρης «Δρομέας» και είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ έχουν ενταχθεί στη διεθνή σειρά μίτινγκ στίβου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας «Continental Tour Bronze» Special. Στους αγώνες θα πάρουν μέρος κορυφαία ονόματα των σπριντ της χώρας, ωστόσο με ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή των δύο ομάδων σκυταλοδρομίας 4×100μ. σε Άνδρες και Γυναίκες.

Η χώρα μας δε θα συμμετάσχει με τα βασικά της σχήματα, δεδομένο του ότι το Σαββατοκύριακο θα γίνει και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών στο Ερζερούμ. Ωστόσο η παρουσία των δύο αποστολών αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η ομάδα των Ανδρών θα πάρει μέρος με τη ομάδα της κατηγορίας Κ23 με στόχο την βελτίωση του πανελληνίου ρεκόρ. Οι Βασίλης Μυριανθόπουλος, Θοδωρής Βροντινός, Γιάννης Καριοφύλλης και Νίκος Παναγιωτόπουλος διανύουν πολύ καλή σεζόν. Κάτι που φάνηκε και στον τελευταία τους αγώνα στα Χανιά. Στα «Βενιζέλεια» οι Βροντινός και Μυριανθόπουλος τερμάτισαν σε 10.51 και οι Καριοφύλλης και Παναγιωτόπουλος σε 10.53 και 10.58, αντίστοιχα. Παράλληλα η ομάδα έχει δουλέψει στις αλλαγές, γεγονός που της επιτρέπει να κάνει σχέδια για μια καλή παρουσία.

Το πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία κατέχουν τέσσερις σπουδαίοι σπρίντερ, οι Άρης Γκαβέλας, Ανέστης Πουλιόγλου, Τάσος Γκούσης και Χριστόφορος Χοίδης με 39.98 από τις 31 Ιουλίου του 1999. Αναπληρωματικοί της ομάδας είναι ο Γιάννης Γρανιτσιώτης, που παρουσιάστηκε βελτιωμένος στον τελευταίο του αγώνα στα «Αιγιάλεια» και ο Ορέστης Χαϊδάς.

Νεανικό θα είναι το σχήμα και στις γυναίκες με την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου να κάνει ένα τεστ ενόψει του Βαλκανικό Πρωταθλήματος πλαισιωμένη από τις Στέλλα Μιχαηλίδου, Εβελίνα Άνθη και Δήμητρα Τσουκαλά. Τη θέση της αναπληρωματικού θα έχει η Ελισάβετ Πεσιρίδου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές στα 4×100μ. θα πάρουν μέρος έξι ομάδες Ανδρών και ισάριθμες γυναικών.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία