Σφαιροβολία
Δύο από τους καλύτερους Έλληνες σφαιροβόλους, ο Οδυσσέας Μουζενίδης και ο Τάσος Λατιφλάρι θα πάρουν μέρος στο φετινό Sifnos Street Shot Put.

Οδυσσέας Μουζενίδης και Τάσος Λατιφλάρι θα ρίξουν στη Σίφνο

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης ισοφάρισε φέτος το ατομικό του ρεκόρ στη σφαιροβολία με 19,92μ,. και ο Τάσος Λατιφλάρι το βελτίωσε με 19,93μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δύο από τους καλύτερους Έλληνες σφαιροβόλους, ο Οδυσσέας Μουζενίδης και ο Τάσος Λατιφλάρι θα πάρουν μέρος στο φετινό Sifnos Street Shot Put.

Οι αθλητές του Γιώργου Μποτσκαριώβ συνεχίζουν αυτή την εποχή τις προπονήσεις, προκειμένου να είναι σε κατάσταση ώστε να αγωνιστούν στο μίτινγκ που θα γίνει για 2η συνεχόμενη χρονιά στη Σίφνο. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 24 Σεπτεμβρίου και ουσιαστικά θα αποτελέσει τον τελευταίο της σεζόν για τους δύο ρίπτες.

Και οι δύο είχαν «τιμήσει» και πέρσι με την παρουσία τους το μίτινγκ που ξεκινούσε στο νησί των Κυκλάδων. Μάλιστα, ο Μουζενίδης ήταν ο νικητής. Ο 23χρονος θα ήθελε να κλείσει με μια καλή βολή. Φέτος είχε μια καλή παρουσία. Κατάφερε να ισοφαρίσει το ατομικό του ρεκόρ με 19,92μ. που είχε ρίξει στα «Βεργώτεια» στο Αργοστόλι. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη ήταν 3ος και 7ος στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν.

Από την άλλη ο Τάσος Λατιφλάρι στα «Βεργώτεια» έκανε ατομικό ρεκόρ με 19,93μ. Οι εμφανίσεις του του έδωσαν την πρόκριση και τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν. Ήταν νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και 8ος στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία