Τόλης Λελεκίδης
Είναι μια εβδομάδα που ο ΣΕΓΑΣ προχώρησε στην πρωτοποριακή κίνηση να θέσει σε διαβούλευση με προτάσεις το παρόν και το μέλλον του Στίβου.

Ο ΣΕΓΑΣ άνοιξε συζήτηση για πρώτη φορά με την… οικογένειά του!

Οι προτάσεις ή απόψεις μπορούν να κατατεθούν στον ΣΕΓΑΣ μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου του 2022.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Είναι μια εβδομάδα που ο ΣΕΓΑΣ προχώρησε στην πρωτοποριακή κίνηση να θέσει σε διαβούλευση με προτάσεις το παρόν και το μέλλον του Στίβου.

Έδωσε λόγο στους ανθρώπους του κλασικού αθλητισμού να ξεκινήσει διάλογος για τη νέα πορεία, το νέο ορίζοντα. Μια εξαιρετική ενέργεια από τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας, που δείχνει την πρόθεση και τον τρόπο λειτουργίας της Διοίκησης.

Με αυτό τον τρόπο βάζει την «οικογένεια» του ΣΕΓΑΣ να πει η ίδια πως βλέπει την επόμενη ημέρα του στίβου. Τι θέλει, πως βλέπει τον ελληνικό στίβο ενυπόγραφα. Αφορά τα πάντα. Δίνετε λόγος στους προπονητές, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους ανθρώπους των Σωματείων, των ΕΑΣ και τα μέλη των επιτροπών. Είναι πολύ σημαντικό γιατί ουσιαστικά ο ΣΕΓΑΣ απευθύνεται και στη Βάση του προκειμένου να μιλήσουν μέσα από διάλογο. Πολλές φορές έχουν γίνει συζητήσεις στο προσκήνιο και το… παρασκήνιο. Πολλές φορές έχουν πέσει προτάσεις στο τραπέζι. Άλλες φορές προχώρησαν, άλλες όχι. Όμως μια τέτοια ενέργεια, που σκέφτηκε και θέλει να υλοποιήσει η Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, είναι πολύ σημαντική. Πάντα θα υπάρχουν «φωνές» που θα συμφωνούν ή θα διαφωνούν. Όμως με αυτό τον τρόπο δίνετε η δυνατότητα να μπει ο στίβος σε ένα διάλογο. Να γίνουν οι προτάσεις, να συζητηθούν, να αξιολογηθούν και να βγει ένα αποτέλεσμα που θα βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία. Έτσι, ο Στίβος θα προχωρήσει στην επόμενη μέρα. Ήδη ο στίβος έχει αλλάξει σελίδα. Μια τέτοια πρωτοποριακή κίνηση το αποδεικνύει για άλλη μια φορά. Φάνηκε και από την ανταπόκριση. Και δεν έχει περάσει μια εβδομάδα.

Ήδη η διαδικασία κατάθεσης προτάσεων και απόψεων έχει ξεκινήσει. Γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του ΣΕΓΑΣ και στην ενότητα «Ανάπτυξη» και στο πεδίο «Προτάσεις». Οι προτάσεις μπορεί να έχουν κατατεθεί μέχρι την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 24:00.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το αγωνιστικό πλαίσιο και τις «τεχνικές διατάξεις – κανονισμούς» των πρωταθλημάτων και αγώνων, τις εθνικές μας ομάδες, την αξιολόγηση των σωματείων και την επιμόρφωση.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία