Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Η εξαιρετική εμφάνιση του Παναγιώτη Τριβυζά στα σπριντ στα Βεργώτεια του άνοιξε την όρεξη. Στην Καλαμάτα θέλει ατομικό ρεκόρ στα 100 μέτρα.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς ακύρωσε το Γκροσέτο και θέλει deja vu στην Καλαμάτα!

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς στο μίτινγκ στο Αργοστόλι έτρεξε τα 100μ. σε 10.38 και τα 200μ. σε 20.72.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η εξαιρετική εμφάνιση του Παναγιώτη Τριβυζά στα σπριντ στα Βεργώτεια του άνοιξε την όρεξη. Στην Καλαμάτα θέλει ατομικό ρεκόρ στα 100 μέτρα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ακύρωσε τη συμμετοχή του από το κυριακάτικο μίτινγκ στο Γκροσέτο. Με τον προπονητή του Κώστα Βογιατζάκη αποφάσισαν να κατεβεί στα Παπαφλέσσεια το προσεχές Σάββατο. Στην Καλαμάτα έχει κάνει τις δύο καλύτερες επιδόσεις του στα 100 μέτρα. Το 2016 είχε τρέξει σε 10.37 και το 2017 σε 10.36 που είναι και το ατομικό του ρεκόρ. Στο μίτινγκ στο Αργοστόλι το Σάββατο ήταν εξαιρετικός, αφού κέρδισε τα 100μ. σε 10.38 και μετά από περίπου 40 λεπτά μπήκε στα 200μ. και νίκησε σε 20.72.

«Μετά από πέντε χρόνια να τρέχεις κοντά στα ατομικά σου ρεκόρ είναι πολύ σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος και ιδιαίτερα ότι έχω τρέξει γρήγορα μέσα Μαΐου. Δεν το έχω κάνει ξανά. Η προπόνηση πάει όπως θέλουμε με τον προπονητή μου. Παρά την κούραση από το καμπ σκυταλοδρομιών, μπήκα στα Βεργώτεια και έτρεξα καλά. Συνεχίζω και θα τρέξω στην Καλαμάτα, αντί στο Γκροσέτο. Νιώθω πως μπορεί να υπάρξει ένα deja vu γιατί εκεί έχω κάνει τις καλύτερες επιδόσεις μου», λέει στο Stivostime ο σπρίντερ του Κώστα Βογιατζάκη. «Ο προπονητής μου πριν από τον αγώνα στην Κεφαλλονιά μου είπε πως θα γράψει 3 μπροστά στα 100μ. και δεν το πίστευα, όμως εκείνος κάτι ήξερε», συμπληρώνει ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού που έβαλε 3, αφού τερμάτισε σε 10.38. «Και στα 200μ. μου είπε ότι θα έχω μπροστά 7 ή μπορεί και 6. Τελικά ήρθε το 20.72», συνέχισε ο 34χρονος αθλητής.

«Μετά την Καλαμάτα, θα τρέξω 100μ. στα Βενιζέλεια στα Χανιά και 200μ. στα Δρόμεια στη Βάρη. Ο στόχος είναι να ξεμπερδεύω με την πρόκριση στα 200μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο», κατέληξε ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία