Γενικά
Την Τρίτη 17 Μαΐου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας διεξάγεται το 2ο Αλεξανδρινό μίτινγκ. Μετέχουν καλοί αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Καλές συμμετοχές στο 2ο Αλεξανδρινό μίτινγκ (πρόγραμμα & συμμετοχές)

Στο Αλεξανδρινό μίτινγκ ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Μουζενίδη, Λατιφλάρι στη σφαίρα, της Εμμανουηλίδου στα 100μ., του Παππά στα 400μ. και της Νάτσεβα στο τριπλούν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Την Τρίτη 17 Μαΐου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας διεξάγεται το 2ο Αλεξανδρινό μίτινγκ. Μετέχουν καλοί αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Πάντου.

Από τις συμμετοχές ξεχωρίζουν στη σφαιροβολία ο Οδυσσέας Μουζενίδης με τον Τάσο Λατιφλάρι. Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές συνεχίζουν τους αγώνες τους έχοντας καλές παρουσίες ως τώρα. Το περασμένο Σάββατο στα Βεργώτεια ο Λατιφλάρι με 19,93μ. πέτυχε ατομικό ρεκόρ και ο Μουζενίδης με 19,92μ. το ισοφάρισε. Την Κυριακή έριξαν και στην Τρίπολη με τον Μουζενίδη να κερδίζει με 18,89μ. και τον Λατιφλάρι να είναι δεύτερος με 18,84μ.

Στα 400μ. θα τρέξει ο πρωταθλητής Μιχάλης Παππάς και αγωνίζεται και ο Γιώργος Λαμπρόπουλος. Στα 100μ. στις γυναίκες θα τρέξει η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου. Στα 100μ. ανδρών ξεχωρίζει η συμμετοχή του Δημήτρη Χρυσάφη και μετέχει και ο Αντρέας Τραϊκόφσκι από τη Βόρεια Μακεδονία. Ο τελευταίος θα κάνει και μήκος. Εκεί όπου από ελληνικής πλευράς μετέχουν οι Αλέξης Αργυρόπουλος, Νίκος Ξενικάκης, Αντώνης Στυλιανίδης και Βασίλης Μαρτινάκης. Στο τριπλούν στους άνδρες είναι ο Δημήτρης Μονόπωλης και ο Αλέξανδρος Αθανασίου. Στις γυναίκες αγωνίζεται η Βουλγάρα παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ20 το 2018 Αλεκσάντρα Νάτσεβα. Αγωνίζονται ακόμη η Χριστίνα Αλβερτσιάν και η Κωνσταντίνα Ρωμαίου. Στο μήκος γυναικών θα πηδήξουν οι Βασιλική Χαϊτίδου, η Ιωάννα Ιωάννου, η Μαρία Στεφανοπούλου και η Ναταλία Μπέση. Τέλος, στο ύψος θα πάρει μέρος η Ελευθερία Χριστογεώργου, ενώ αγωνίζεται και η Σέρβα Ζοράνα Μπούκβιτς.

 

START LIST ALEXADRIA

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία