Άλμα τριπλούν
Την Τρίτη 17 Μαΐου διεξάγεται στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας το 2ο Αλεξανδρινό μίτινγκ. Στο τριπλούν μετέχουν οι Νάτσεβα, Αλβερτσιάν και Ρωμαίου.

Καλές συμμετοχές στο τριπλούν γυναικών 2ο Αλεξανδρινό μίτινγκ

Στο τριπλούν γυναικών θ' αγωνιστεί η Βουλγάρα Αλεκσάντρα Νάτσεβα, που είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ20 το 2018.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Την Τρίτη 17 Μαΐου διεξάγεται στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας το 2ο Αλεξανδρινό μίτινγκ. Στο τριπλούν μετέχουν οι Νάτσεβα, Αλβερτσιάν και Ρωμαίου.

Η Αλεκσάντρα Νάτσεβα είναι σημαντικό όνομα στο αγώνισμα με πολλές διακρίσεις στις μικρές ηλικίες. Η Βουλγάρα άλτρια είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 που είχε διεξαχθεί το 2018 στο Τάμπερε. Την ίδια χρονιά είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας στο Μπουένος Άιρες. Η 20χρονη έχει ατομικό ρεκόρ 14,18μ. Φέτος έχει κάνει έναν μόνο αγώνα στο Πλόβντιβ στις 8 Μαΐου που πήδηξε 13,05μ.

Θα έχει αντιπάλους καλές Ελληνίδες άλτριες. Την Χριστίνα Αλβερτσιάν, που έχει ατομικό ρεκόρ 13,62μ. και στον πρώτο της φετινό αγώνα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στο Ηράκλειο πήδηξε 12,87μ.

Την Κωνσταντίνα Ρωμαίου, που προσπαθεί να επιστρέψει δυναμικά, η οποία στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στον Άγιο Κοσμά την 1η Μάη έκανε 12,23μ. Έχει ατομικό ρεκόρ 13,65μ. από το 2016 στο Μπίντγκοστς όταν κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20.

Η Αγγελική Λυμπεροπούλου, που πέρσι πήδηξε 12,64μ. και έχει ατομικό 12,81μ., ενώ φέτος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη έκανε 12,10μ.

Η Σπυριδούλα Ναζίρη που έχει ατομικό ρεκόρ 12,83μ. και φέτος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη έκανε 11,84μ.

Τέλος, η Βασιλική Ντούση με ατομικό ρεκόρ 12,49μ., που έκανε φέτος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι το 2ο Αλεξανδρινό μίτινγκ ήταν αρχικά να διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου, αλλά λόγω των καιρικών συνθηκών που προβλέπονται, άλλαξε ημερομηνία και μεταφέρθηκε την Τρίτη.

 

  

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία