Άλμα τριπλούν
Η Χριστίνα Αλβερτσιάν έκανε πολύ καλό ξεκίνημα για τη σεζόν του ανοιχτού στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα και στον όμιλο που έγινε στην Κρήτη.

Η Χριστίνα Αλβερτσιάν φουλ αγώνες τον Μάιο, με το βλέμμα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Η Χριστίνα Αλβερτσιάν θ' αγωνιστεί στο Αλεξανδρινό μίτινγκ, μετά στην Καλλιθέα και τέλη Μαΐου στα Χανιά.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Χριστίνα Αλβερτσιάν έκανε πολύ καλό ξεκίνημα για τη σεζόν του ανοιχτού στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα και στον όμιλο που έγινε στην Κρήτη.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρέθηκε στο Ηράκλειο για ν’ αγωνιστεί για το σύλλογό της ΓΣ Ελ. Βενιζέλος στον 8ο όμιλο. Κέρδισε σε τρία αγωνίσματα, στο τριπλούν με 12,87μ. (0,0), στο μήκος με 5,47μ. (-0,1) και στα 4×100μ. με 50.27. Ήταν μια δυνατή προπόνηση για την αθλήτρια του Γιάννη Δημητριάδη.

Τώρα συνεχίζει την προετοιμασία της στη Θεσσαλονίκη και με τον προπονητή της έχουν αποφασίσει για ένα γεμάτο πρόγραμμα αγώνων μέσα στο μήνα. Ο επόμενος αγώνας της θα είναι στις 18 Μάη στο 2ο Αλεξανδρινό μίτινγκ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου θα κάνει τριπλούν. Στη συνέχεια στις 25 Μαΐου θ’ αγωνιστεί στο τριπλούν στο διεθνές μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα. Ήταν να κάνει τριπλούν και στις 29 του ίδιου μήνα στο μίτινγκ «Βενιζέλεια» στα Χανιά, αλλά το αγώνισμα βγήκε τελευταία στιγμή από το πρόγραμμα.

Ο στόχος της είναι να μετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 18-19 Ιουνίου στην Κραϊόβα. Εκεί θα πάρει μέρος με την Αρμενία, αφού ως γνωστόν από πέρσι έχει πάρει την υπηκοότητα της χώρας. Αυτό που θέλει είναι να κάνει μια προσπάθεια και να ανοίξει δρόμος για συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Η 31χρονη έχει ατομικό ρεκόρ στο τριπλούν 13,62μ.

Φωτογραφία: azsportsimages

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία