Κλειστός Στίβος
Ο Οδυσσέας Κίκας έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη φετινή χρονιά έχοντας μεγάλο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στην Ιερουσαλήμ.

Ο Οδυσσέας Κίκας τρέχει στις 28 Ιανουαρίου στη Βουλγαρία- Στόχος φέτος το Ευρωπαϊκό Κ20

Ο Οδυσσέας Κίκας θα τρέξει στις 28 Ιανουαρίου στα 1.500μ. στο όπεν πρωτάθλημα Βουλγαρίας που θα διεξαχθεί στη Σόφια με στόχο ένα ατομικό ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Οδυσσέας Κίκας έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη φετινή χρονιά έχοντας μεγάλο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στην Ιερουσαλήμ.

Ο νεαρός πρωταθλητής προετοιμάζεται να μπει και σε αγώνες στον κλειστό και ήδη με τον προπονητή του Σταύρο Καρρέ έκλεισαν τον πρώτο αγώνα για τη χειμερινή περίοδο. «Θα πάρει μέρος στις 28 Ιανουαρίου στο όπεν πρωτάθλημα Βουλγαρίας στη Σόφια, όπου θα τρέξει στα 1.500μ. Στόχος είναι να βελτιώσει την επίδοσή του στο αγώνισμα στον κλειστό. Όλη η προετοιμασία φυσικά γίνεται για το καλοκαίρι, όπου θα κυνηγήσει την πρόκριση σε δύο αγωνίσματα, τα 1.500μ. και τα στιπλ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20», δηλώνει στο Stivostime ο προπονητής Σταύρος Καρρές.

Ο 18χρονος είχε μια καλή σεζόν πέρσι, αν αναλογιστεί κανείς πώς είχε διαβάσματα και έδινε πανελλήνιες. Μάλιστα, πέρασε στο Πολυτεχνείο, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών. Στον κλειστό πέτυχε ατομικό ρεκόρ στα 1.500μ. με 3.50.75 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ. Απαλλαγμένος από τις εξετάσεις, τον Νοέμβριο έτρεξε 5χλμ. στα πλαίσια του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και έκανε ρεκόρ με 15.28 και μετείχε με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στο Τορίνο (φωτογραφία: ο Οδυσσέας Κίκας μαζί με τους συναθλητές του Θανάση Ζυγούρη και Πέτρο Παπαϊωάννου), όπου είχε καλή παρουσία καταλαμβάνοντας την 68η θέση.

Το 2021 ο αθλητής του Εθνικού Αθήνας είχε κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο, στα 800μ. με 1.54.99 που είναι ατομικό του ρεκόρ και στα 2.000μ. στιπλ με 5.59.15 που είναι επίσης ρεκόρ του.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία