Μαραθώνιος
Ένας από τους κορυφαίους μαραθώνιους αναμένεται να είναι αυτός στις γυναίκες στη Βοστόνη, που είναι προγραμματισμένος για τις 17 Απριλίου.

«Χαμός» στο μαραθώνιο γυναικών στη Βοστόνη- 16 αθλήτριες κάτω από 2:21!

Ανάμεσα στις αθλήτριες που θα τρέξουν στο μαραθώνιο στη Βοστόνη είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια πέρσι στο Γιουτζίν, Γκότιτομ Γκεμπρεσλάσε από την Αιθιοπία.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ένας από τους κορυφαίους μαραθώνιους αναμένεται να είναι αυτός στις γυναίκες στη Βοστόνη, που είναι προγραμματισμένος για τις 17 Απριλίου.

Οι διοργανωτές έχουν κλείσει πολλά μεγάλα ονόματα και μάλιστα, θα πάρουν μέρος 16 αθλήτριες που έχουν ατομικά ρεκόρ κάτω από 2 ώρες και 21 λεπτά!

Ανάμεσά τους και η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γκότιτομ Γκεμπρεσλάσε από την Αιθιοπία.

Θα αγωνιστεί και η συμπατριώτισσά της Αμάνε Μπερίσο που στη Βαλένθια τον Δεκέμβριο έκανε 2:14.58, την 3η επίδοση όλων των εποχών. Είναι και η ταχύτερη στον αγώνα της αμερικανικής μεγαλούπολης. Θα είναι ακόμη η νικήτρια στον περσινό μαραθώνιο στη Ν. Υόρκη, Σάρον Λοκέντι, η Σίλα Τσεπκιρούι που έχει 2:17.19, η πρώην κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο μαραθώνιο, Τζόισλιν Τζεπκοσγκέι. Τέλος, είναι δηλωμένες οι Λόνα Τσεμτάι Σαλπέτερ, Άντζελα Τανούι, Φάνσι Τσεμουτάι και Έντνα Κίπλανγκατ. Από τις ΗΠΑ ξεχωρίζουν οι Σάρα Χολ, Άλιφιν Τούλιαμοκ, Έμα Μπέιτς, Νελ Ρόχας, Ντακότα Λίντουρμ, Λόρα Θούιτ, Άνι Φρίσμπι, Σάρα Βον και Έρικα Κεμπ και από την Ευρώπη η Ολλανδή Νίνκε Μπρίνκμαν.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία