Άλμα εις μήκος
Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ανάμεσα στους τρεις αθλητές που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της Ευρώπης για τη φετινή χρονιά.

Ο Μίλτος Τεντόγλου στην τελική τριάδα για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της Ευρώπης

Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει συνυποψήφιους για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της Ευρώπης, τον Άρμαντ Ντουπλάντις και τον Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ανάμεσα στους τρεις αθλητές που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της Ευρώπης για τη φετινή χρονιά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ανακοινώθηκε και επίσημα την Παρασκευή από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου και η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στο γκαλά της ΕΑ που θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου στο Ταλίν.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι θα είναι συνυποψήφιος με τον Σουηδό Άρμαντ Ντουπλάντις και τον Νορβηγό Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν. Οι τρεις πρωταθλητές προέκυψαν μετά τη ψηφοφορία που έγινε μέσω τα social media της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, τους δημοσιογράφους και την «οικογένεια» της ΕΑ.

Φυσικά η επιλογή του πρωταθλητή μας στην τελική τριάδα δεν αποτέλεσε έκπληξη. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Στον ανοιχτό πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Με την επίδοσή του 8,52μ. που κέρδισε στη Γερμανία σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο. Τέλος, ήταν νικητής στον τελικό της σειράς Diamond League στη Ζυρίχη.

Στις γυναίκες τον τίτλο θα διεκδικήσουν η Ολλανδή Φέμκε Μπολ, η Ουκρανή Γιαροσλάβα Μάχουτσικ και η Βελγίδα Νάφι Τιάμ.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία