Γεράσιμος Μανωλίδης
Ο Μίλτος Τεντόγλου αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση. Όχι μόνο αθλητή, ανθρώπου γενικούς. Από τους τύπους που ξέχασαν να μεγαλώσουν!

Ο Μίλτος Τεντόγλου και το πρωτοσέλιδο που έγινε viral

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση. Όχι μόνο αθλητή, ανθρώπου γενικούς. Από τους τύπους που ξέχασαν να μεγαλώσουν!

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι μια πραγματικά ιδιαίτερη περίπτωση. Όχι μόνο αθλητή, ανθρώπου γενικούς. Ένας αντισυμβατικός χαρακτήρας, αλλά για πάρτη του όχι για να προκαλεί. Ένας τύπος που ξέχασε να μεγαλώσει, αλλά έχει περίσσια αθλητική ωριμότητα. Ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τους δικούς του όρους,

Πριν καν αρχίσει να μας απασχολεί στα αθλητικά δρώμενα ανησυχούσε για το τι ώρα θα είναι ο τελικός στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Ήταν δεν ήταν 16 ετών και είχε άγχος τι ώρα θα είναι ο τελικός του μήκους. Αυτό τον άγχωνε. Όχι, αν θα φτάσει στον τελικό του μήκους της ασιατικής Ολυμπιάδας. Αυτό το είχε σίγουρο. Το άγχος ήταν αν θα προλάβει να δει τα παιδικά του.

Ξεπέρασε και τον Luffy

Ο Luffy από το one piece είναι ο αγαπημένος του ήρωας. Αυτός σύμφωνα με το Anime έχει ελαστικά άκρα. Σας θυμίζει κάτι; Αν και ο Έλληνας Πρωταθλητής πάει ολόκληρο το κορμί του… όσο μακριά θέλει. Προς τιμήν του έκανε τη γροθιά στο πάτωμα πανηγυρίζοντας το Χρυσό Μετάλλιο στο Τόκιο. Μέχρι και οι επίσημοι χορηγοί του σε αυτούς τους ρυθμούς κινήθηκαν. Τους δικούς του. Αυτό, πλέον, του έχει γίνει συνήθεια.

Πέρα από τα αθλητικά προσόντα και τις επιτυχίες του, έχεις πολλά να του θαυμάσεις. Το διασκεδάζει. Το χαίρεται. Το γουστάρει αυτό που κάνει. Ακομπλεξάριστος. Στο Πανελλήνιο Κλειστού κάνει πλάκα με τον Τσιάμη λέγοντάς του πως «θα του ρίξει τρία μέτρα». Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει μια έπαρση, χωρίς να είναι έπαρση. Αγνή αυτοπεποίθηση. «Μπορώ να κάνω τρελά πράγματα»… Και τα έκανε.

Αλλά για να έχει ενδιαφέρον τα έκανε στα γενέθλιά του. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Μετά από ένα άκυρο άλμα που του έφερε εκνευρισμό από τον τρόπου που ακυρώθηκε. Η απάντησή του ήταν να… βγει έξω από το σκάμμα. Με άλλα λόγια, δεν θα μπορούσαμε στο Sportime να κάνουμε τον Luffy να τον παραδεχτεί. Εν αντιθέσει με τον αγαπημένο του ήρωα, ο Μίλτος έχει βρει ήδη τον θησαυρό, one piece…

Το πρωτοσέλιδο του Sportime με τον Luffy

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Γεράσιμος Μανωλίδης

Γεράσιμος Μανωλίδης

Γεράσιμος Μανωλίδης - Αρθρογραφία